Antena Căutare

Inselatorii cu locuri de munca in Israel: Politia a descins la o grupare condusa de Nati Meir

Politistii bucuresteni fac, miercuri dimineata, perchezitii la membrii unei grupari conduse de Nati Meir, care ar fi inselat mai multe persoane cu locuri de munca in Israel.

Membrii gruparii le promiteau oamenilor ca ii trimit la munca in Israel, incasau diverse sume de bani, dar nu-si mai onorau contractele, a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae, adaugand ca exista informatii ca mai mult de zece persoane au fost inselate de membrii gruparii. Activitatea grupului infractional era monitorizata de politie de mai bine de trei luni, a mai spus Niculae, iar potrivit unor surse judiciare, gruparea era condusa de Nati Meir. Astfel, persoanele care vroiau sa ajunga la munca in Israel le plateau membrilor gruparii conduse de Nati Meir sume intre 400 si 800 de euro, conform acelorasi surse.

Fostul candidat la presedintia Romania, Nati Meir are deja o condamnare la patru ani de inchisoare, tot pentru inselarea mai multor persoane carora le promisese locuri de munca in Israel. Iar intr-un alt dosar, fostul deputat Nati Meir a fost condamnat, in 6 martie, de Tribunalul Galati, la sapte ani si jumatate de inchisoare pentru trafic de influenta in forma continuata, iar fiul sau, Or Meir, a primit o pedeapsa de cinci ani si jumatate de inchisoare pentru complicitate la aceasta infractiune. Tribunalul Galati a mai decis sa mentina masura preventiva a obligarii de a nu parasi localitatea in cazul celor doi. Sentinta a fost contestata de cei doi la Curtea de Apel Galati, primul termen fiind stabilit pentru 24 octombrie.

Compozitorul Temistocle Popa, evacuat din casa la 91 de ani... UPDATE! Sorin Blejnar si Codrut Marta, urmariti penal pentru evaziune fiscala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x