Antena Căutare

Inspector vamal, retinut pentru incendierea depozitelor Garzii Financiare

A fost o razbunare. 25 de masini confiscate de Vama Bucuresti s-au facut scrum pentru ca un inspector vamal aflase ca va fi dat afara. Focul s-a extins si la un depozit privat, unde au ars bunuri de 150.000 lei. Piromanul a fost prins de politisti si retinut.

El este principalul suspect pentru momentele de panica de ieri si pentru pagubele imense pe care le-a lasat in urma. Toata lumea il arata cu degetul imediat dupa incendiu.

Principalul suspect al infractiunii de distrugere este un barbat de 42 de ani. Un inspector vamal cu vechime, care ieri a cedat insa. Se pare ca aflase ca urma sa fie dat afara, desi astepta un copil. Era baut bine ieri, spun martorii. Si a chemat un prieten sa-i aduca o canistra cu benzina. A aprins chibritul si a pus capat frustrarilor.

In timp ce se afla la locul de munca a incendiat in mod intentionat depozitul in care se aflau 25 de autoturisme. Focul s-a extins si la un alt depozit al unei firme private. Aici au ars bunuri in valoare de 150.000 lei. Pompierii au intervenit imediat cu 10 autospeciale.

Martorii dar si fotografiile facute de ei in momentul in care suspectul cara canistra i-a condus pe politisti direct la inspectorul vamal.

Inculpatul a recunoscut savârsirea faptei si a declarat ca pe fondul unor nemultumiri personale nu a mai rezistat si a incendiat depozitul. Acesta a fost retinut noaptea trecuta pentru distrugere prin incendiere. Barbatul mai are doua dosare penale. Acum il paste inchisoarea - pâna la 15 ani.

Puiu Hasotti: "Ministerul Culturii se poate implica in reabilitarea Cazinoului din Constanta"... Petrecere de pomina la Costesti, de Ziua Romilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x