Antena Căutare

Inspectorii OPC au gasit nereguli foarte grave intr-un hotel de lux din Poiana Brasov

Mizerie de cinci stele la un hotel de lux din Poiana Brasov. Asta au descoperit inspectorii protectiei consumatorului chiar in hotelul in care urma sa fie cazat staff-ul Festivalului Olimpic al Tineretului European. Un eveniment important care va avea loc la sfarsitul saptamanii viitoare. In bucataria luxosului complex inspectorii au gasit carne stricata, mancare expirata de cateva luni, chiuvete murdare si cascaval mucegait. Restaurantul a fost inchis.

Slanina cu mucegai condimentata din plin cu tarhon imputit este doar unul dintre produsele cu care urmau sa fie intampinati la sfarsitul saptamanii viitoare oaspetii straini. Nu au fost singurele "delicatese" descoperite in frigidere.

Surprizele nu s-au oprit aici. Alimentele nu sunt tinute la rece, ci la cald. Angajatii au gasit o explicatie pentru carnea stricata: “E carnea lui sefu'! Vine el, mai mananca”. Pana sa manance sefu', inspectorii au vazut si unde se spala vasele, chiar langa un tomberon plin de gunoi.

Amenzile ar putea ajunge pana la 80.000 de lei. O noapte de cazare in acest hotel porneste de la 100 de euro, in timp ce cazarea intr-un apartament sare de 200. Gigi Becali si-a petrecut mai multe revelioane acolo, iar Elena Udrea si-a organizat o zi de nastere.

“Eu, de cate ori am fost acolo, au fost super alimente. Acum nu stiu ce e. Eu cat am fost, am fost foarte multumit. Eu de vreo patru ani fac Revelionul acolo”, spune Becali.

“Daca stau sa fac referire la mancare, intotdeauna a fost absolut totul perfect”, sustine Catalin Botezatu.

In acelasi hotel, in urma cu doi ani, fiul lui Ion Tiriac s-a intoxicat dupa ce a inhalat mai multi abur de clor, la piscina.

Traseul celor 50 de kilograme de cocaina capturate in Romania... Romania va fi impartita in opt regiuni: Vezi aici componenta si capitala fiecareia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x