Antena Căutare

Inspectorul scolar general al Capitalei si-a dat demisia

Seful Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), Cristian Alexandrescu, a demisionat din functie, a anuntat ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop.

"A fost optiunea mea sa plec. Am pregatit examenul de bacalaureat si testele nationale. Domnul ministru mi-a propus sa raman, dar cred ca e mai bine asa", a declarat inspectorul Cristian Alexandrescu.

Profesorul Cristian Alexandrescu a fost inspector scolar general al Capitalei din octombrie 2008, cand i-a luat locul Mihaelei Florescu. El a ocupat aceeasi functie in perioada 2005-2007, fiind demis dupa ce conducerea Ministerului Educatiei l-a acuzat de organizare defectuoasa a licitatiei privind reabilitarea si construirea de unitati scolare.

Alexandrescu a contestat insa in instanta decizia de demitere si a castigat procesul impotriva Ministerului Educatiei, dar a ramas in continuare in functia de inspector de matematica in Ministerul Educatiei, pe care o ocupa din 2002.

Foto: Intactimages

BAC 2012: Camerele de supraveghere, centrate pe elevi nu pe geamuri si usi... Cod galben de ploi si vijelii in sudul tarii pana miercuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x