Antena Căutare

Instinctul unei mămici i-a confirmat că sarcina ei nu era în regulă. Medicii au descoperit că avea uterul gol: „Unde e copilul?”

Tamara McPhedran le-a împărtășit urmăritorilor ei de pe TikTok povestea ei neobișnuită. Când să facă operația de cezariană, acum patru ani, medicii i-au spus că are uterul gol.

sarcina uter gol
Instinctul unei mămici i-a confirmat că sarcina ei nu era în regulă. Medicii au descoperit că avea uterul gol | Captură video TikTok, Instagram

Femeia știa că ceva este în neregulă cu sarcina, dar a nu a fost luată în seamă de personalul medical fiindca avea doar 17 ani, la acea vreme.

Citește și: Povestea copilei care s-a născut cu patru brațe și patru picioare. Vecinii ei o numesc ”fetița-păianjen”

Instinctul unei mămici i-a confirmat că sarcina ei nu era în regulă. Medicii au descoperit că avea uterul gol

Într-un videoclip postat pe TikTok, ea a povestit cum a avut nevoie de operația de cezariană de urgență la 31 de săptămâni, însă medicii i-au găsit uterul gol, scrie publicația The Sun.

Videoclipul a devenit rapid viral și a strâns peste 95.000 de aprecieri și o mulțime de comentarii de la oamenii care-și doreau să afle mai multe.

„Eram în perioada de sarcină. Văzusem copilul, știam că este acolo, doar că nu în locul unde ar fi trebuit să fie”, a început ea.

Tamara a explicat că avea 17 ani când a mers la primul ei control de rutină la 14 săptămâni de sarcină.

„Nimeni nu voia să asculte de mine, fiindcă eram încă un copil și cred asta din tot sufletul meu. Dacă și-ar fi dat interesul, ar fi văzut că fătul nu era în locul potrivit”.

Citește și: O scroafă a fătat o creatură mutant care l-a îngrozit pe fermier. Bărbatul spune că nu a mai văzut așa ceva

La 20 de săptămâni, ea a explicat că a început să aibă sângerări și dureri, dar medicii au insistat că este normal.

„Am făcut un alt control pentru că burta mea era foarte mică și au aflat că literalmente nu aveam lichid amniotic”.

Până la 31 de săptămâni, viitoarea mamă era în repaus la pat în spital din cauza „lipsei mișcării fetale”.

„Au venit în jurul orei cinci dimineața să facă o ecografie doppler și au descoperit că bătăile inimii copilului nu au putut fi localizate.

În cele din urmă l-au găsit, dar erau mici ca intensitate. M-au dus în secţia obstetricală. Moașa începuse să mă pună în diferite poziții.

S-a dovedit că bebelușul stătea pe cordonul lui, ceea ce făcea ca ritmul cardiac să scadă foarte mult”.

Când au decis că vor să fac cezariană, au descoperit că am uterul gol, dar cu sacul de lichid amniotic. Copilul în schimb nu era.

„În acel moment, chirurgul se uită la mine și la partenerul meu și spune: „Unde este copilul?”

„Mă uit la el de genul: „Nu știu, sper mai bine să-l găsești!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După o investigație detaliată, Tamara ar fi fost din nou tăiată de personalul medical, care ar fi descoperit încă o „cavitate în plus”, unde trompele uterine, plus ovarul, nu comunicau cu uterul ei real.

Aici se aflau, de fapt, copilul și placenta.

Atât ea, cât și copilul au fost în regulă, iar Tamara a explicat că de atunci a avut gemeni și un alt fiu care s-a născut prematur.

În prezent, este însărcinată, are 27 de săptămâni și speră să o ducă la până la termen.

„Singurul lucru pe care îl voi sublinia este că dacă simți că lucrurile nu sunt în regulă în timpul sarcinii, verifică”, a fost mesajul femeii.

Cea mai scurtă întâlnire romantică. O tânără furioasă și-a spus povestea pe Internet, după ce a fost lăsată cu ochii în ... (P) [eJobs index salarial] 3.500 de lei este salariul mediu net al celor care lucrează în transport și distribuție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x