Antena Căutare

Intact Media Group, lider de audienţă și în luna iulie, cu 16.367.918 vizitatori unici

În luna iulie, Grupul Intact Media s-a clasat pe primul loc în SATI (Studiul de Audiență și Trafic Internet), cu 16.367.918 vizitatori unici. ObservatorNews.ro a fost lider în categoria Știri generale, în timp ce a1.ro și-a menținut poziția de lider al categoriei de Divertisment. Spynews.ro a fost lider în categoria Celebrități și știri de divertisment.

Logo Intact Media Group
În luna iulie, Grupul Intact Media s-a clasat pe primul loc în SATI (Studiul de Audiență și Trafic Internet), cu 16.367.918 vizitatori unici | Antena 1

Studiul de Audiență și Trafic Internet a publicat rezultatele obținute de site-urile web din România în luna iulie şi, potrivit măsurătorilor, Grupul Intact Media și-a adjudecat poziția de lider, la diferență de peste 2 milioane de clienți unici de locul doi.

Astfel, ObservatorNews.ro, site-ul de știri al grupului Intact Media, a fost lider în categoria Știri generale, cu 8.128.880 vizitatori unici. Totodată, aplicația ObservatorNews a înregistrat 109.980 vizitatori unici în luna iulie.

Citește și: A1.ro, lider în categoria Divertisment cu 3.943.547 vizitatori unici în luna iulie

A1.ro și-a menținut poziția de lider în categoria Divertisment, cu 3.943.547 vizitatori unici și, tot în această perioadă, aplicația mobilă Antena 1 a fost accesată de 183.533 vizitatori unici, ocupând prima poziție în topul aplicațiilor din România. Spynews.ro a fost, la rândul său, lider al categoriei Celebrități și știri de divertisment, cu 3.547.279 vizitatori unici. Catine.ro, site-ul de Lifestyle feminin al grupului Intact, a înregistrat peste 600.000 de vizitatori unici, în timp ce As.ro, site-ul de sport, a trecut de 2,5 milioane de unici pe lună.

Intact Media Group, locurile 1 si 2 în clasamentul aplicațiilor mobile din online-ul românesc

Aplicația Antena 1 și-a menținut poziția de lider în topul aplicațiilor cu cea mai mare audiență din România, cu 183.533 unici. ObservatorNews și-a păstrat poziția de lider al aplicațiilor de știri.

Aplicația Antena 1 este locul în care telespectatorii postului au ocazia să interacționeze live cu emisiunile și vedetele lor preferate. Pe ObservatorNews, ei găsesc cele mai recente și relevante știri generaliste, care îi ajută să se mențină la curent cu noutățile din țară și străinătate.

Mulțumim publicului care alege zilnic conținutul oferit de platformele Intact Media Group drept sursă de știri și entertainment!

Citește și: Observatornews.ro, primul loc în clasament, la categoria Știri Generale, în luna iulie

Despre Intact Media Group: Din Intact Media Group fac parte site-urile: a1.ro, observatornews.ro, spynews.ro, as.ro, catine.ro, antena3.ro, radiozu.ro, zutv.ro, antenastars.ro, tvhappy.ro, retetefeldefel.ro, useit.ro și aplicațiile Antena 1 și ObservatorNews.

Despre SATI: SATI reprezintă Studiul de Audiența și Trafic Internet, care măsoară audiența, traficul și profilele sociodemografice ale site-urilor web.

Observatornews.ro, primul loc în clasament, la categoria Știri Generale, în luna iulie... Cât costă să schimbi Lei în Leva pe litoralul bulgăresc în 2022. Casele de schimb valutar profită de valul de turiști ro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x