Antena Căutare

Întâmplare inedită! Într-un sat cu 29 de locuitori, s-a născut primul copli, după opt ani de zile: "Naşterea lui Denis a adus o urmă de bucurie"

Aflat la 50 de kilometri de Milano, la poalele Alpilor Bergamezi, Morterone este un sat cu 29 de locuitori. Iar pentru prima oară în opt ani, locuitorii au sărbătorit sosirea unui nou rezident permanent. Este vorba de un nou-născut pe nume Denis, care a venit pe lume în urmă cu două zile.

Pentru locuitori, venirea pe lume a copilului, simbolizează revenirea la normalitate după pandemia de coronavirus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe 20 Iulie a fost însă dublu motiv de sărbătoare. Denis nu este doar primul nou-născut din 2012 ci şi primul băiat venit pe lume în Morterone în ultimii 14 ani.

Aşa se face că atunci când au aflat că tânăra de 21 de ani va deveni mamă, locuitorii i-au urmărit fiecare pas, pentru a se asigura că nu va avea probleme. Pentru oamenii din Morterone, naşterea lui Denis simbolizează revenirea la normalitate după pandemie.

Mai ales că virusul a ucis şi aici doi locuitori. Acum, în schimb, inclusiv turismul local pare să revină la viaţă

Antonella Invernizzi, primarul din Morterone: În această perioadă şi în perioada de după carantină, Morterone a început să înflorească datorită numărului mare de excursionişti. Mulţi turişti vin să viziteze Morterone pentru prima oară.

Potrivit primarului, Morterone este asaltat în fiecare weekend de amatorii de adrenalină, care vin special pentru a face drumeţii pe munte, tururi cu bicileta sau, pur şi simplu, pentru a lua o gură de aer proaspăt. Până acum, Morterone a avut cel mai mult 37 de locuitori.

Răsturnare de situație în Prahova, în prima localitate închisă din România. Ce s-a întâmplat după ce s-a votat carantina... OMS e cu ochii pe România! Avertisment dur cu privire la focarele de coronavirus din în sudul Europei şi Balcani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x