Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Interlopul Emi Pian, ucis pe stradă, în sectorul 6. Primele măsuri ale Poliției Capitalei după scandalul dintre clanuri

Emi Pian, liderului clanului Duduianu, a fost ucis, luni noaptea, în Capitală, în urma unei răfuieli între două clanuri interlope. Poliția Capitalei a anunțat instituirea unor dispozitive speciale de poliţişti de ordine publică, mascaţi şi jandarm, în urma scandalului din sectorul 6.

Interlopul Emi Pian, ucis pe stradă, în sectorul 6

Şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, a anunţat, marţi, instituirea unor dispozitive speciale de poliţişti de ordine publică, mascaţi şi jandarmi în urma uciderii liderului clanului Duduianu.

"Am instituit, încă de azi-noapte, dispozitive speciale de siguranţă publică în sectoarele 5, respectiv 2, dispozitive fixe, dar şi mobile, care suplimentează forţele care se aflau deja în teren. Dispozitivele speciale sunt formate din poliţişti de ordine şi siguranţă publică, ai Serviciului de Acţiuni Speciale, de la Brigada Rutieră, Investigaţii Criminale. De asemenea, avem un sprijin consistent din partea Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti", a spus Bogdan Berechet într-o declaraţie de presă la sediul Poliţiei Capitalei.

Citește și:

Update. Penitenciarul Rahova infirmă informația că tatăl interlopului Emi Pian a murit, după ce a aflat că fiul lui a fost ucis

Poliția Capitalei, după uciderea interlopului: Cetățenii să nu se simtă în pericol

El a precizat că niciun cetăţean de bună credinţă nu trebuie să se simtă în pericol, iar Poliţia Capitalei nu tolerează şi nu va tolera activităţi care să perturbe ordinea publică.

"În această dimineaţă, în sectorul 6 a avut loc un conflict în care au fost implicate mai multe persoane, conflict în urma căruia un bărbat de 39 de ani a decedat, iar un altul se află la spital unde primeşte îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţiştii de la Serviciul Omoruri. Procurorii şi poliţiştii desfăşoară toată gama de activităţi pentru tragerea la răspundere a tuturor celor implicaţi", a mai spus Berechet.

Citește și:

Unul dintre cei mai temuți interlopi, executat în plină stradă! A fost război între clanuri, pe străzile din București

Bărbatul ucis este Florin Mototolea, cunoscut ca 'Emi Pian'

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul ucis este unul dintre liderii clanului Duduianu - Florin Mototolea, cunoscut ca 'Emi Pian'.

"În această dimineaţă, în jurul orei 3,00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane în sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, decedând", arată un comunicat al DGPMB.

Recomandari