Live acumAsia Express - Drumul comorilor (r)
Prime Time 20:00iUmor

Interviu cutremurător cu Mariana, o româncă răpită și violată zece ani în Italia. Casa în care a fost sechestrată semăna cu cea a lui Dincă

Interviu cutremurător cu Mariana, o româncă răpită și violată zece ani în Italia. Casa în care a fost sechestrată semăna cu cea a lui Dincă, iar călăul ei a fost chiar partenerul de viață, tatăl copiilor săi. O rană i-a fost cusută chiar de bărbat după ce i-a spart capul. O lovea până aproape de moarte.

Mariana a fost închisă fără lumină, fără apă, fără căldură, a fost bătută și lovită crunt. Capul ei i-a fost cusut chiar de bărbat după ce i-a spart capul. Rana de la cap i-a cusut-o cu acul cu fir de la undița de pescuit.

Acest individ a fost arestat. Omul era chiar partenerul ei de viață și tatăl celor doi copii ai ei.

Mariana a fost sechestrată timp de zece ani, de la vârsta de 19 ani, într-o baracă, precum cele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă trăind lucruri desprinse ca dintr-un film de groază..

”Acum să zicem că sunt bine. Și eu și copiii. M-am angajat să îi fiu îngrijitoare pentru mama lui. Bărbatul o bătea ca să moară mai repede. Am fost de față. O lovea cu pumnii și picioarele. Erau condiții inumane. Am încercat să intervin, dar m-a bătut și pe mine. Am aflat că de fapt femeia era soția lui și era bolnavă de cancer.

El m-a violat mereu. S-a întâmplat de când am venit în casă. N-am avut niciun contact cu exeriorul, sigilase și ferestrele. Am încercat să scap la un an de la nașterea primului meu copil, dar eram la etajul patru cu ferestrele sigilate, cu gratii puse. Am găsit geamul de la baie deschis într-o zi, am făcut o coardă din cearceafuri ca să pot să plec, dar m-a prins. M-a bătut rău, apoi mi-a bagat cearceaful în gură. Am trăit în teroare”, a spus femeia.

Sursa: Antena 3

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro