Antena Căutare

Muzeul din service! Un constantean repara masini in acorduri de gramofon

Intr-un service auto din Constanta, masinile sunt reparate pe acorduri de gramofon. Iar timpul se masoara cu ajutorul unor orologii vechi de aproape 200 de ani. Si asta datorita proprietarului care a dezvoltat pe langa afacere o adevarata pasiune pentru lucrurile de demult. Astfel, omul a colectionat, de-a lungul anilor, sute de ceasuri, icoane si alte obiecte care ar putea face concurenta serioasa muzeelor romanesti.

Intrarea in atelierul mecanic din Constanta este la fel ca oricare alta. Odata trecut pragul insa, lumea colectionarului se dezvaluie. O lume veche, dinaintea gadgeturilor electronice. Zeci de ceasuri ticaie in sincron trecerea timpului.

Este un "muzeu" pe care Paul Axinte l-a umplut cu exponate valoroase. Orologii, ceasuri cu pendul, radiouri antice si icoane din secolul al XIX-lea infrumuseteaza peretii serviceului auto. Iar colectia transforma clienti si mecanici, deopotriva, in critici de arta si chiar in restauratori de ocazie.

Investitia a atins deja cote impresionante. Pentru o bucatica de trecut, colectionarul a platit 40.000 de euro.

Muzeul in miniatura si-a castigat deja vizitatori, iar service-ul, clienti fideli.

Castelul Bran, locul ideal pentru petrecerea de Halloween... Spagi, taxe ascunse si medicamente de acasa: situatia din "cel mai modern spital public" din Romania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x