Antena Căutare

Invazie de furnici la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Constanţa! O mamă a filmat totul – Video

Este anchetă la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Constanţa, după ce o mamă a publicat imagini video cu saloane ale acestei unități sanitare, pline de furnici.

Este anchetă la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Constanţa, după ce o mamă a publicat imagini video cu saloane ale acestei unități sanitare, pline de furnici.

Pe o înregistrare video se vede clar cum furnicile se plimbă nestingherite în salonul de spital. Aceasta cu toate că secția de pediatrie de la etajul opt al Spitalului Județean din Constanța a fost deja renovată.

Imaginile au fost surprinse de o mamă care vrea să atragă atenția și astfel să rezolve cumva această problemă.

Pe una dintre filmări se vede cum furnicile stau chiar pe așternuturile pe care ar fi trebuit să doarmă pacienții.

În altă înregistrare, furnicile sunt surprinse pe pervazul geamului murdar al salonului de spital.

Reprezentanţii spitalului spun că ultima dezinsecţie a fost făcută la finalul lunii mai și că procedura se repetă ori de câte ori este nevoie.

Totodată, reprezentanții Spitalului Județean din Constanța fac apel la pacienți să nu mai vină cu mâncare de acasă. Păstrarea alimentelor în saloane atrage tot felul de insecte.

Mai multe detalii, în clipul de mai sus din „Observator”.

Alertă în Alba Iulia! Doi oameni au fost înţepaţi cu o seringă, pe stradă! Cu ce ar fi putut fi infectați... Înalt oficial ungar, adus, în secret, la cimitirul din Valea Uzului! Acuzații grave, adresate țării vecine: „Să se abțin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x