Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ionel Marcel Lepa, criminalul polițistului din Timiș, a fost prins. Ce a făcut bărbatul în momentul în care ”mascații” au intrat peste el

Marcel Lepa, criminalul polițistului din Timiș, a fost prins marți dimineață, la șapte kilometri depărtare de locul crimei, în urma unei ample misiuni de căutare ce a durat mai bine de 24 de ore. 

Ionel Marcel Lepa, criminalul polițistului din Timiș, a fost prins marți dimineață, la șapte kilometri depărtare de locul crimei, în urma unei ample misiuni de căutare ce a durat mai bine de 24 de ore.

Potrivit unor surse judiciare, fugarul Marcel Ionel Lepa a fost prins, marți dimineața, de către oamenii legii în localitatea Remetea Mare, din județul Timiș. Bărbatul care l-a împușcat mortal pe polițistul aflat în misiune ar fi fost luat prin surprindere, motiv pentru care nu a fost nevoie să se folosească armamentul din dotare, transmite Mediafax.

Citește și: Reacția lui Marian Godină. Ce a postat pe Facebook când a aflat că a fost prins criminalul polițistului

De asemenea, potrivit Adevărul, surse apropiate anchetei au declarat că în momentul în care au intrat „mascaţii” peste el, criminalul a urinat pe el.

Ionel Marcel Lepa, criminalul polițistului din Timiș, a fost prins. Ce a făcut bărbatul în momentul în care ”mascații” au intrat peste el

Citește și: Ionel Marcel Lepa, criminalul polițistului din Timiș, a fost prins. Primele imagini cu el în cătușe

Polițistul ucis de Marcel Lepa avea 43 de ani și doi copii

Un poliţist în vârstă de 43 ani, de la Postul de Poliţie Recaş, a fost împuşcat mortal, în misiune, de un fugar, respectiv Marcel Ionel Lepa, de 47 de ani, din oraşul Lugoj, care era dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie.

Citește și: Colegii sunt sfâșiați de durere. El este polițistul ucis de interlop, în Timiș. Cristian Amariei avea 43 de ani

Conform oamenilor legii, poliţiştii din cadrul IPJ Timiş se aflau în căutarea bărbatului dat în urmărire internaţională. Aceştia l-au depistat pe suspect într-o casă din localitatea Izvin. Poliţiştii, unii îmbrăcaţi în civil, au înconjurat imobilul, iar suspectul a sărit pe un geam, moment în care a dat faţă în faţă cu poliţistul pe care l-a împuşcat. Acesta ar fi fost atins de două gloanţe în zona pieptului şi a gâtului, iar echipajul medical sosit la faţa locului a încercat manevre de resuscitare, însă fără succes. Ulterior, ceilalţi colegi ai poliţistului au pornit în căutarea suspectului, iar bărbatul a intrat într-o curte din localitate, de unde a încercat să fure o maşină. Nu a reuşit, pentru că un poliţist l-a ajuns din urmă şi a tras mai multe focuri de armă asupra suspectului, reuşind să-l rănească în zona umărului. Bărbatul însă a fugit.

Credit foto: presalert.ro

Recomandari