Antena Căutare

Ionut Tanasoaia, agresorul lui Chauncey Hardy, ramane in arest

Agresorul baschetbalistului american Chauncey Hardy ramane in arest. Curtea de Apel Bucuresti a respins recursul lui Ionut Tanasoaia la decizia de arestarea preventiva.




Potrivit motivarii, baschetbalistul consumase bauturi alcoolice, fapt confirmat de martori si de fisa intocmita de medicii de la urgenta.

Avocatul suspectului a declarat ca agresorul "nu a realizat ce inaltime are victima si de teama sa nu fie lovit a atacat el primu."

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Giurgiu au dispus, la data de 10 octombrie, retinerea si totodata au pus in miscare actiunea penala fata de inculpatul Ionut Adrian Tanasoaia, in varsta de 25 de ani, sub acuzatiile de loviri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.

Chauncey Hardy, in varsta de 23 de ani, a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost lovit in zona capului. Sportivul a suferit doua atacuri de cord si a murit la o jumatate de ora dupa ce a iesit din operatie. Politistii au audiat 20 persoane in acest caz.

TVR a taiat bonurile de masa pentru salariati... Criza datoriilor: Merkel nu crede in miracole...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x