Antena Căutare

iPhone 13 Pro. Care ar fi culoarea nouă, folosită în premieră de Apple, și o altă schimbare importantă

iPhone 13 Pro ar urma să apară în toamnă într-o nouă culoare, folosită în premieră de Apple. Momentan, sunt zvonuri doar, a relatat presa străină. Iată cum ar arăta noua culoare a smartphone-urilor.

Telefoane iPhone înșirate la rând
iPhone 13 Pro. Care ar fi culoarea nouă, folosită în premieră de Apple, și o altă schimbare importantă | Profimedia

iPhone 13 Pro ar urma să fie lansat anul acesta cu câteva noutăți, lucru care nu este de mirare atunci când vorbim despre orice smartphone nou care urmează să fie lansat pe piață.

iPhone 13 Pro. Care ar fi culoarea nouă, folosită în premieră de Apple, și o altă schimbare importantă

Momentan, s-au strecurat câteva bănuieli pe Internet, a relatat The Sun aici, despre noua culoare pe care iPhone 13 Pro ar urma să aibă, folosită în premieră de compania Apple.

Se pare că iPhone 13 Pro ar urma să apară anul acesta în patru culori: negru, argintiu, Rose Gold și Sunset Gold. ultima dintre ele, Sunset Gold, nu a mai fost folosită până acum de Apple. Deocamdată, însă, această informație este oferită doar cu titlu de zvon, lansat pe Internet de Ranzuk, a scris și The Apple Post aici, care pretinde că are informațiile de la surse din marile lanțuri de retail. Recent, Apple a dezvăluit noul iPhone SE 5G, un smartphone la un preț accesibil.

"'Sunset Gold' are o tentă de bronz”, în timp 'Rose Gold' arată 'foarte palid'", se arată în articolul The Apple Post, menționat mai sus.

Un designer a și postat câteva fotografii pe Twitter despre cum ar putea arăta această culoare, Sunset Gold.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit lui Ranzuk, noua culoare este mai închisă decât Rose Gold. Tot The Sun a mai scris că deși Rose Gold este o culoare destul de populară, lumea nu prea s-a îngrămădit să le cumpere. Apple nu a reușit să vândă mai deloc aceste telefoane în această culoare în ultimii ani.

Utilizatorii de pe Twitter care sunt și fani produse Apple spun că această nouă culoare, Sunset Gold, este foarte frumoasă și ar fi bine ca aceste zvonuri să fie adevărate.

"Hai că ai făcut o treabă bună cu aceste fotografii. Culoarea e ceva mai frumoasă decât versiunea "Gold", sau mai închisă cu un ton, dacă are sens", a scris cineva. "Foarte mișto! Mă bucur când Apple face telefoane mai mult spre bronz și mai puțin spre roz".

De asemenea, iPhone 13 Pro ar urma să aibă și o cameră net superioară modelelor anterioare și vor fi îmbunătățiri și în ceea ce privește durata de viață a bateriei. Versiunile Pro de iPhone sunt cele mai scumpe. Niciun reprezentant Apple nu a confirmat sau infirmat însă, deocamdată, aceste zvonuri. În mod normal, Apple nu face comentarii înainte despre produsele pe care nu le-a lansat oficial.

Evoluția Miss Univers. Cum s-au schimbat standardele frumuseții feminine de-a lungul timpului - FOTO... Paginile de Facebook cu cei mai mulți urmăritori, în 2021. Printre ele, una dedicată mâncărurilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x