Antena Căutare

Își urlă durerea! Mama și sora artistei Anca Pop au ajuns la locul tragediei. Femeile nu îndrăznesc să se apropie de epava mașinii ce a devenit sicriul cântăreței

Sfâșiate de durere, mama și sora artistei Anca Pop au ajuns la locul în care cântăreața și-a pierdut viața, în zona localității Sviniţa din Mehedinţi.

Sfâșiate de durere, mama și sora artistei Anca Pop au ajuns la locul în care cântăreața și-a pierdut viața, în zona localității Sviniţa din Mehedinţi.

Mama și sora artistei au ajuns la locul în care Anca Pop și-a pierdut viața, la doar 33 de ani, după ce a pierdut controlul mașinii și a căzut în Dunăre, scrie observator.tv.

Cu lacrimi în ochi, familia cântăreței a aprins candele la locul tragediei și au încercat să se apropie de mașina ce i-a devenit sicriu Ancăi.

Mai bine de 12 ore, nu s-a știut nimic despre soarta artistei. Un trecător a sunat la 112 să raporteze o mașină care plutea pe Dunăre, la 30 de metri de mal. Anca Pop era singură în momentul în care a pierdut controlul volanului și a căzut cu mașina în apele Dunării.

VIDEO| Imagini apocaliptice la Bâlea Lac! O avalanșă a distrus căsuțele de lemn din apropierea cabanelor... Fără asigurări de sănătate? Guvernul a decis! Ce trebuie să afle românii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x