Antena Căutare

Iubita Ancăi Pop rupe tăcerea! Ultimele cuvinte ale artistei o vor marca pe viață! „Am crezut că e o glumă. Mi-a spus că vrea...”

Iubita Ancăi Pop a oferit primul interviu după moartea artistei. Ultima discuție pe care a avut-o cu Anca Pop o va marca pentru tot restul vieții. Ce i-a spus „Shamanca” înainte de cumplitul accident.

Ardeja Fraga, iubita Ancăi Pop a oferit primul interviu după moartea artistei. Ultima discuție pe care a avut-o cu Anca Pop o va marca pentru tot restul vieții. Ce i-a spus „Shamanca” înainte de cumplitul accident.

„M-a sunat un apropiat de-al Ancăi...mi-a spus că Anca a murit și eu am crezut că e o glumă. Apoi am văzut la știri că este adevărat. În primă fază, mintea mea a refuzat să reacționeze, n-am putut să plâng, am început să tremur din tot corpul”, a povestit iubita artistei.

Ultima discutție a celor două va rămâne imprimată adânc în sufletul Ardejei multă vreme.

„Am vorbit cu ea ultima dată acum o săptămână și am avut o discuție foarte adâncă. Am avut senzația că vorbim pentru prima dată cu adevărat. Mi-a spus că vrea să petreacă mai mult timp cu familia în perioada asta și că o să plece mai des la Moldova Nouă.”

Întregul interviu, în materialul video de mai jos:

sursa: antenastars.ro

Crăciun 2018. Top 20 idei de cadouri inspirate pentru întreaga familie... E oficial! Bani mai mulți de la stat, de la 1 ianuarie 2019! Aceste categorii de români vor încasa sume de până la cinci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x