Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul lui Gabi Rîpan! Ce au descoperit medicii în urma analizelor efectuate iubitului ei, care a provocat accidentul cumplit

Apar noi detalii în cazul lui Gabi Rîpan, studenta ucisă în accidentul de la Cluj ce a fost provocat chiar de iubitul ei, un tânăr de 19 ani, despre care s-a spus că era drogat în momentul în care a avut loc tragedia. 

Apar noi detalii în cazul lui Gabi Rîpan, studenta ucisă în accidentul de la Cluj ce a fost provocat chiar de iubitul ei, un tânăr de 19 ani, despre care s-a spus că era drogat în momentul în care a avut loc tragedia.

„Vă rog, ajutor! Nu mă lăsaţi aici!” Primele imagini surprinse la doar câteva minute după accidentul în care a murit Gabi Rîpan

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj vine cu noi informații în cazul accidentului produs luni la intrare în Cluj-Napoca, în urma căruia o tânără de 20 de ani a murit. Deși în primul comunicat de presă, IPJ Cluj a menționat că ”în urma testărilor preliminare efectuate la unitatea medicală, tânărul ar fi consumat substanțe psihoactive”, aceeași instituție transmite astăzi că, de fapt, rezultatul de Analiză Toxicologică este negativ, ceea ce înseamnă că Ștefan Tudor Cârje NU a consumat nici droguri, nici alcool, potrivit GazetadeCluj.ro.

Dezvăluirea ULUITOARE despre Gabi, fata ucisă de prietenul său drogat! Ce s-a petrecut cu fata pe când avea 18 ani!

”În urma primirii Buletinului de Analiză Toxicologică de la Institutul de Medicină Legală, vă comunicăm faptul că rezultatul este negativ în ceea ce privește existența substanțelor psihoactive sau a alcoolului în organismul șoferului implicat în accident, deși testele inițiale, preliminare, de la unitatea de primiri urgențe, au indicat prezența unei substanțe psihoactive.”, se arată în comunicatul de presă transmis de poliție.

Cercetările vor fi continuate de către polițiști sub supravegherea unității de parchet competente, având în vedere și rezultatul analizelor toxicologice.

Legătura neștiută dintre ”Urul Carpatin” și Gabriela, studenta ucisă în accidentul de la Cluj! Mesajul sfâșietor a emoți... Salvamontiștii, avertisment de ultimă oră: ”Risc mare de avalanșe la munte!” Pericolul e iminent!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x