Antena Căutare

Jaf la o casa de schimb valutar din Bucuresti! Casiera a fost lovita de hot

Un barbat a jefuit o casa de schimb valutar de pe Calea Mosilor si a ranit-o pe casiera. Aceasta a fost transportata la spital pentru a primi ingrijiri medicale

Un barbat a intrat in casa de schimb valutar, din Sectorul 2 al Capitalei, a lovit-o pe casiera, a furat o suma de bani si apoi a fugit.

O ambulanta si doua echipaje de politie au ajuns la fata locului. "Casiera de la casa de schimb valutar a lasat neasigurata usa, iesind la scari sa fumeze. Un individ cu fular pe fata a profitat de acest lucru, a lovit-o cu pumnul si a furat dintr-un sertar, care era de asemenea neasigurat, suma de 7.000 de lei", au precizat anchetatorii, mentionand ca nu exista asigurare pentru casa de schimb valutar.

Femeia a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale. La fata locului au venit si criminalistii pentru a lua amprente si pentru a cerceta incaperea.

Limba maghiara, bagata pe gat pacientilor romani. Cum arata o fisa medicala in Harghita... Aurel Saramet a fost suspendat de la conducerea Fondului de Garantare a Creditelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x