Antena Căutare

Jeff Beck a murit la 78 de ani. Johnny Depp este devastat de veste: „Încă procesează vestea”

Jeff Beck, unul dintre cei mai cunoscuți chitariști, a murit la 78 de ani după o luptă grea cu boala. Ce spune Johhny Depp despre această veste tristă.

Jeff Beck și Johnny Depp pe scenă în timpul unui concert Galerie
Jeff Beck, unul dintre cei mai cunoscuți chitariști, a murit la 78 de ani după o luptă grea cu boala. Ce spune Johhny Depp despre această veste tristă | Profimedia

Jeff Beck, muzicianul care a ajuns faimos cu grupul Yardbirds, a murit la vârsta de 78 de ani după ce a contractat meningita. Vestea tristă a fost confirmată de familia artistului, scrie People.

Jeff Beck a murit la 78 de ani. Cauza decesului

În numele familiei, cu profundă tristețe împărtășim vestea decesului lui Jeff Beck. După ce a contractat brusc meningită bacteriană, el a murit liniștit, ieri. Familia lui cere intimitate, în timp ce se confruntă cu această pierdere extraordinară, e citatul preluat de BBC.

Johnny Depp, devastat de moartea chitaristului Jeff Beck. Declarațiile lui

Jeff Beck colabora cu Johnny Depp pe plan muzical, dar erau și foarte buni prieteni, motiv pentru care actorul s-a arătat devastat de pierderea chitaristului.

„Ei au avut o prietenie foarte strânsă, erau extrem de apropiați și au devenit și mai apropiați vara aceasta când au plecat în turneul lor. Boala lui a avansat destul de repede și s-a deteriorat în ultimele luni. Johnny este devastat și încă procesează vestea”, a declarat o sursă pentru People.

Citește și: Johnny Depp vine în România. Când va avea loc concertul trupei Hollywood Vampires din care face parte

Anul trecut, pe 15 iulie, Johnny Depp și Jack Beck au lansat albumul lor intitulat „18”. Cuplul a mai lansat și un videoclip oficial pentru melodia „This Is a Song for Miss Hedy Lamarr”, prima piesă de pe albumul lor.

„Este o onoare extraordinară să când și să scriu muzică alături de Jeff, unul dintre adevărațiimari artișt și acum sunt privilegiat să-l pot numele `fratele meu`”, spunea Johnny Depp la vremea lansării albumului.

„Nu am mai avut niciodată un partener mai creativ decât el. Sper doar ca oamenii să-l ia în serios ca muzician pentru că este un lucru greu pentru unii oameni să accepte că Johhny Depp poate cânta rock”, a spus și Jack Beck la vremea aceea despre Johhny Depp.

Citește și: Scrisoarea lui Johnny Depp, după ce a câștigat procesul împotriva fostei soții, Amber Heard. Ce a dezvăluit

Cine a fost Jeff Beck

Jeff Beck a fost numit adesea „cel mai mare chitarist al tuturor timpurilor”. Degetele sale mari erau erau asigurate pentru 7 milioane de lire sterline și era cunoscut ca un inovator pasionat.

A fost pionierul jazz-rock-ului, a experimentat cu efecte fuzz şi distorsiuni şi a deschis calea pentru subgenuri, cum ar fi psych rock şi heavy metal de-a lungul carierei sale.

A câştigăt de opt ori Grammy, dar și Ivor Novello pentru contribuţia remarcabilă la muzica britanică şi a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame atât ca artist solo, cât şi ca membru al Yardbirds, scrie News.ro.

Un șofer de microbuz a uitat călătorii încuiați în microbuz. Ce s-a întâmplat până la urmă: „Am bătut în geam, dar nimic... Cum crede Prințul Harry că ar fi fost relația lui cu Prințul William dacă Prințesa Diana ar mai fi trăit: ”Sunt sigur”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x