Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00Sacrificiul

Mamele sunt îngrozite! Judecătorii care l-au lăsat liber pe presupusul pedofil din Bucureşti dau vina pe copii!

Oamenii legii spun că minorii i-au cerut să îi atingă şi că bărbatul nu reprezintă un pericol. Un argument halucinant, care le-a revoltat pe mame. Mai ales că numărul victimelor creşte de la o zi la alta. Avem noi mesaje tulburătoare trimise de individ altor copii.

Oamenii legii spun că minorii i-au cerut să îi atingă şi că bărbatul nu reprezintă un pericol. Un argument halucinant, care le-a revoltat pe mame. Mai ales că numărul victimelor creşte de la o zi la alta. Noi mesaje tulburătoare trimise de individ altor copii au fost făcute publice.

Nici mesajele explicite semnate de suspect, nici declaraţiile copiilor şi ale părinţilor nu l-au convins pe judecător. L-a eliberat pe presupusul pedofil, pentru că a considerat că victimele ar fi de fapt de vină pentru abuzurile sexuale, transmite magistratul Judecătoriei Sectorului 3.

Deşi bărbatul a recunoscut că a abuzat doi elevi minori, judecătorul a considerat că nu este necesară arestarea lui. Şi că individul nu reprezintă un pericol social. Realitatea dovedeşte însă contrariul. Doar în ultimele ore, numărul victimelor a ajuns la cinci.

Pe Facebook, bărbatul continuă să ceară explicit favoruri sexuale şi altor copii. Şi îi ameninţă pe cei care au dat declaraţii anchetatorilor. Un nou dosar a fost deschis în acest sens la secţia 12 de Poliţie, după plângerea mamelor.