Antena Căutare

Constatarea sumbră a unui medic din București: „În cele mai multe cazuri, confirmarea COVID-19 a venit post-mortem sau în ziua morții! Unde greșim?”

În România, în cele mai multe cazuri confirmarea de infectare cu coronavirus a venit post-mortem sau în ziua morții, constată medicul Dan Dumitrescu de la Spitalul Universitar din București.

Constatarea sumbră a unui medic din București: „În cele mai multe cazuri, confirmarea COVID-19 a venit post-mortem sau în ziua morții! Unde greșim?”
Medic din București: „În cele mai multe cazuri, confirmarea COVID-19 a venit postmortem sau în ziua morții! | Facebook/Dan Dumitrescu

Medicul Dan Dumitrescu face un calcul simplu, în ziua în care în România erau raportate doar 78 de decese, și arată că în 48 de cazuri diagnosticul cu coronavirus a venit post-mortem sau în ziua morții. Ulterior, bilanțul deceselor a crescut la 85 de cazuri.

Citește și: Încă 215 de persoane cu coronavirus în România! În total, 2.460 de cazuri de COVID-19! 85 de morți!

„Unde greșim? Ce trebuie să schimbăm?”, se întreabă medicul.

Dan Dumitrescu a analizat și decesul femeii de 27 de ani care a devenit cea mai tânără victimă a Covid-19, din România. Aceasta „a beneficiat de tratament specific” 6 zile de la diagnosticare până la deces fiind pacientul cel mai rezistent dintre cei decedați.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Scandal în trafic între un poliţist şi un şofer care nu i-a permis să-i atingă actele. „Te scot cu forţa dacă nu mi le d... Când vin pensiile? Poșta Română a anunțat ce măsuri va lua în timp de coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x