Antena Căutare

Jurnalul Naţional pune la bătaie 80 de premii

Jurnalul Naţional a început o nouă campanie de abonamente, urmând să le acorde cititorilor săi fideli 80 de premii atractive. Cei care îşi fac abonament pe o perioadă de minimum 3 luni la Jurnalul Naţional pot câştiga unul dintre cele 75 de aparate multifuncţionale de bucătărie de la Aloshop sau una dintre cele 5 excursii în Delta Dunării. Campania se desfăşoară în luna octombrie

Jurnalul Naţional a început o nouă campanie de abonamente, urmând să le acorde cititorilor săi fideli 80 de premii atractive. Cei care îşi fac abonament pe o perioadă de minimum 3 luni la Jurnalul Naţional pot câştiga unul dintre cele 75 de aparate multifuncţionale de bucătărie de la Aloshop sau una dintre cele 5 excursii în Delta Dunării. Campania se desfăşoară în luna octombrie.

Nu rata şansa de a-ţi face viaţa mai uşoară în bucătărie! Câştigă aparatul cu care toci, feliezi, mărunţeşti, amesteci, baţi friscă, separi sau baţi albuşuri! (Detalii complete despre produs, pe www.aloshop.tv). Sau, dacă iubeşti natura, poţi merge într-una dintre cele 5 excursii de două nopţi în Delta Dunării!

De 23 de ani pe piaţa ziarelor din România, Jurnalul Naţional produce conţinut de calitate pentru un public educat, cu statut social ridicat şi venituri peste medie. Poziţionat în segmentul quality press, Jurnalul Naţional este perceput ca un furnizor de informatie credibilă, relevantă şi exclusivă. Ziarul face parte dintr-o platformă multimedia (TV, online, radio si print) cu un public de peste 10 milioane de romani. Valorile după care se ghidează Jurnalul Naţional sunt: Relevanţa - tratează doar subiectele care au impact asupra societaţii; Profesionalism - scrie articolele bine documentate; Credibilitate - oferă cititorilor doar informaţii verificate, Verticalitate - îşi păstrează echidistanţa.

Fă-ţi abonament la Jurnalul Naţional şi economisteşti timp şi bani:

- Nu mai e nevoie să te deplasezi la chioşc, pentru că primeşti ziarul preferat acasă.

- Plăteşti doar 70% din preţul de la tarabă:

  • 3 luni şi plăteşti 90 de lei în loc de 125 de lei
  • 6 luni şi plăteşti 180 lei, în loc de 250 de lei
  • 12 luni şi plăteşti 348 lei, în loc de 500 lei

Detalii în Jurnalul Naţional şi pe www.jurnalul.ro

Meteorologii anunță răcire accentuată a vremii! Se intensifică ninsorile iar vântul va sufla cu putere... Vine vremea rea! Atenţionare meteo de ploi abundente, lapoviță și ninsori la munte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x