Antena Căutare

Klaus Iohannis, mesaj pentru români înainte de relaxarea măsurilor de la 1 iunie: ”Rămâneți vigilenți. Respectați măsurile de prevenție!”

Ziua de 1 iunie ar putea să aducă pentru români ridicarea mai multor restricții luate în timpul epidemiei de coronavirus, iar președintele Klaus Iohannis a ținut să le reamintească românilor să respecte în continuare regulile. 

Klaus Iohannis, mesaj pentru români înainte de relaxarea măsurilor de la 1 iunie: ”Rămâneți vigilenți. Respectați măsurile de prevenție!”
Klaus Iohannis, mesaj pentru români înainte de relaxarea măsurilor de la 1 iunie: ”Rămâneți vigilenți. Respectați măsurile de prevenție!”

Numărul cazurilor de coronavirus continuă să fie constant în România, însă românii ar trebui să respecte în continuare măsurile de prevenție și de distanțare socială, potrivit președintelui Klaus Iohannis.

Coronavirus în România, 27 mai 2020. Live Update. 165 de cazuri noi de coronavirus! Bilanțul a ajuns la 18.594! Numărul vindecaților, de 10 ori mai mare decât cel al morților!

”Numărul de cazuri de infectări rămâne destul de constant, ne menținem încă pe un platou. Dacă purtăm măști, păstrăm igiena și menținem distanța, vom face posibilă ridicarea mai rapidă a cât mai multor restricții. Dragi români, vă doresc multă sănătate. Aveți grijă de dvs și de cei din jur”, a spus el la finalul reuniunii CSAT.

O şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării a avut loc miercuri, sub conducerea preşedintelui Klaus Iohannis, în sistem de videoconferinţă specială.

Când vom auzi ultima oară de „pandemia de coronavirus”? Ziua cu „0 cazuri noi”, anunțată de specialiști

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, pe ordinea de zi a şedinţei CSAT au fost incluse subiecte referitoare la: Strategia Naţională de Apărare a Ţării pentru perioada 2020 - 2024; forţele armate ale României care pot fi puse la dispoziţie pentru participarea la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român în anul 2021 şi programul privind transformarea, dezvoltarea şi înzestrarea Armatei României până în anul 2026 şi în perspectivă.

165 de cazuri noi, bilanțul a urcat la 18.594 în România

Până astăzi, 27 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.594 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 165 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Totodată, până acum, au decedat 1.219 persoane diagnosticate cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov.

”Nimic nu poate sta în calea dragostei, nici măcar COVID-19!” Un doctor și o asistentă medicală și-au unit destinele la capela unității medicale în care lucrează

La ATI, în acest moment, sunt internați 198 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 4.935 de persoane. Alte 82.655 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 397.563 de teste.

Răsturnare de situație în cazul tinerei găsită moartă într-un cămin studențesc din Timișoara. Studenta de 24 de ani era ... Când se vor redeschide casele de pariuri sportive și cazinourile. Ce reguli stricte vor trebui să respecte jucătorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x