Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

La 19 ani, Adina cântărea doar 17 kilograme! Torționarul ei, propria-i soră, o hrănea doar cu lapte și zahăr

La vârsta de 19 ani, Adina a ajuns în stare critică la spital, cântărind doar 17 kilograme. Diagnosticată din copilărie cu cu un handicap mintal sever, ea a trecut în grija surorii ei, care a hrănit-o doar cu lapte și zahăr! În ochii legii, torționarul Adinei nu a greșit cu nimic, fiind achitată de magistraţii Curţii de Apel Suceava.

La vârsta de 19 ani, Adina a ajuns în stare critică la spital, cântărind doar 17 kilograme. Diagnosticată din copilărie cu un handicap mintal sever, ea a trecut în grija surorii ei, care a hrănit-o doar cu lapte și zahăr! În ochii legii, torționarul Adinei nu a greșit cu nimic, fiind achitată de magistraţii Curţii de Apel Suceava.

Patru persoane au ajuns în fața judecătorului, acuzate de rele tratamente aplicate minorului şi neglijenţă în serviciu, în cazul Adinei, fata care, la 19 ani, a ajuns să cântărească doar 17 kilograme. Toți au fost achitați de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, decizie mențiuntă și de Curtea de Apel Suceava.

Din copilărie, Adina a fost diagnosticată cu un handicap mintal sever. A fost crescută de părinți, apoi a trecut în grija surorii sale și a soțului acestuia. Binele Adinei nu a contat pentru ei. A fost hrănită doar cu lapte și zahăr, ajungând să cântărească doar 17 kilograme, conform Mediafax.

În calitate de de asistenți personali, sora Adinei și soțul ei au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc pentru rele tratamente aplicate minorului, împreună cu alte două persoane - angajate ale Primăriei comunei Moldoviţa - un inspector din cadrul compartimentului de asistenţă socială şi autoritate tutelară şi un asistent medical comunitar, care, deşi ştiau situaţia fetei, dar nu au recomandat scoaterea acesteia din familie.

Anul trecut, magistrații Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc au stabilit că cei patru sunt nevinovați. Luni, Curtea de Apel Suceava a decis menținerea deciziei de achitare a inculpaților.

Adina a fost internată Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuro-psihiatrică de la Mitocu Dragomirnei.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro