La 60 de ani și-a dorit o noapte de amor sălbatică cu o tânără de 25 de ani. Când s-a trezit dimineața, bărbatul și-a dat seama ce se întâmplase

 

Viața i-a dat una dintre cele mai cumplite palme pe care o primise până la vârsta de 60 de ani. Dorința de a-și petrece o noapte cu o fată ce-i putea fi fiică a fost prea mare și bărbatul a decis că nu are nimic de pierdut.

Un episod incredibil s-a petrecut în New York și l-a avut în prim plan pe un om de afaceri sextagenar, care a avut parte de o experiență nefastă. Dorind să-și stisfacă plăcerea de a-și petrece o noapte cu o tânără disponibilă pe care a întâlnit-o într-un restaurant din celebrul oraș nord american, acesta i-a oferit o băutură, iar fata început să devină disponibilă dintr-odată. Cei doi au plecat la un hotel, unde au închiriat o cameră pentru o noapte. 

Potrivit polițiștilor, care au fost alertați chiar de bărbat, cei doi și-ar fi petrecut noaptea împreună, însă atunci când omul de afaceri s-a trezit, tânăra dispăruse fără urmă, nu înainte de a-l deposeda de ceasul Rolex pe care-l avea în acea noapte. La o analiză mai atentă, omul a constatat că făcuse și unele tranzacții de pe telefonul său mobil, tranzacții ce valorau 2000 de euro. 

Acum, polițiștii new-yorkezi o caută pe cea care l-a păgubit pe omul de afaceri dornic să petreacă noaptea cu ea. Există și o fotografie a suspectei, care a fost prezentată inclusiv de televiziunile de peste Atlantic. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe