Live acumFilm: Cum să fii amantu' la femei
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

L-a băgat amanta în pat, pentru o partidă de amor fierbinte, dar în loc să ajungă pe culmile fericirii, a ajuns la poliție, în Iași! Ce i-a făcut femeia este de necrezut – Foto

Un tânăr din Iași a crezut că va avea parte de o partidă de amor fierbinte, dar a ajuns la poliție, la Iași. Femeia care l-a dus în dormitor i-a pregătit, de fapt, o surpriză extrem de neplăcută.

Un tânăr din Iași a crezut că va avea parte de o partidă de amor fierbinte, dar a ajuns la poliție, la Iași. Femeia care l-a dus în dormitor i-a pregătit, de fapt, o surpriză extrem de neplăcută.

Mai exact, tânărul și femeia cu care credea că va avea o partidă de amor de vis au fost „prinși” în pat de iubitul ei. Ce a urmat este incredibil.

Atât femeia, cât și iubitul acesteia au ajuns în arestul Poliției după ce l-au filmat pe „amant”, l-au amenințat și i-au cerut o sumă importantă de bani.

Tânărul care nu-și dorea decât o seară romantică a fost terorizat câteva ore, fiind lovit de iubitul femeii.

Întreaga poveste a ieșit la iveală după ce victima a mers la Poliție și a depus o plângere.

În urma verificărilor, cei doi iubiți au fost reținuți pentru 24 de ore, iar mai apoi au fost plasați sub control judiciar.

Planul malefic al celor doi iubiți

Maria Păunița Cecan are 25 de ani și, împreună cu iubitul său, a pus la cale un plan diabolic. Povestea începe când tânăra de o frumusețe răpitoare a început o relație de ceva timp cu un bărbat în vârstă de 30 de ani din Roman, pe nume Alin Ionel Pricope. Împreună cu acesta ar locui într-un apartament din zona Sfântul Andrei.

În urmă cu un an, femeia a avut o relație cu un alt tânăr, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, din Suceava. Cu acesta nu ar mai fi ținut legătura de câteva luni, însă, pe data de 18 septembrie, și-au dat întâlnire în apartamentul pe care tânăra îl deține pe Sfântul Andrei. Ceea ce părea să fie o seară plină de romantism s-a transformat într-un adevărat coșmar.

Când tânărul sucevean a intrat în apartamentul Păuniței, credea probabil că va avea parte de o seară de neuitat. Chiar așa a fost. În jurul orei 21:00, tânărul avea să fie surprins gol de iubitul fetei, lângă aceasta. Alin Ionel Pricope, iubitul Păuniței, a început să-l lovească pe cel care avea de gând probabil să facă amor cu iubita lui.

Snopit în bătaie și amenințat cu moartea

Pricope nu doar că l-a lovit pe băiat, ci l-ar fi amenințat cu moartea. Ulterior, l-a filmat dezbrăcat și i-a cerut o sumă importantă pentru ca imaginile deocheate să nu ajungă pe rețelele de socializare.

„Victima a mers în apartamentul femeii unde a fost surprins de prietenul acesteia. Cel din urmă l-a lovit, amenințat și filmat cu telefonul mobil. Ulterior, l-a șantajat, cerându-i suma de 5.000 de euro pentru a nu face publice imaginile”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Pricope nu s-a mulțumit doar să îl lovească și să-l amenințe pe tânăr, i-a spart și un telefon mobil. După ce a scăpat din apartamentul Păuniței, tânărul a fugit în ce direcție a apucat.

Ulterior, a mers la Poliție și a depus o plângere împotriva celor doi. Oamenii legii au deschis imediat un dosar penal, iar la scurt timp a fost efectuată și o percheziție la domiciliul femeii.

Atât Păunița, cât și Pricope au fost ridicați de polițiști și trimiși în spatele gratiilor pentru 24 de ore, pentru că au pus la cale un asemenea plan. Deși procurorii ieșeni au cerut arestarea celor doi iubiți, judecătorii i-au lăsat în libertate.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au respins la sfârșitul săptămânii trecute propunerea procurorilor în ceea ce îi privește pe Alin Ionel Pricope și Maria Păunița Cecan.

„Instanța respinge, ca fiind nefondată, propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași privind luarea măsurii arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile față de inculpații Pricope Alin Ionel și Cecan Maria Păunița și, în consecință, dispune punerea în libertate a inculpaților care sunt reținuți în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Iași”, au precizat judecătorii.

Aceștia au luat, în schimb, o altă măsură preventivă față de cei doi ieșeni: „Dispune luarea față de inculpatul Pricope Alin Ionel, cercetat pentru șantaj, lipsire de libertate și lovire sau alte violențe, a măsurii preventive a controlului judiciar pe 30 de zile. De asemenea, dispune luarea față de inculpata Cecan Maria Păunița, cercetată pentru șantaj și complicitate la lipsire de libertate, a măsurii preventive a controlului judiciar pentru 30 de zile”.

Decizia nu este definitivă, ea fiind deja contestată. Acum, urmează ca instanța superioară să decidă în privința măsurii preventive luate în privința celor doi.

Sursa: bzi.ro.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro