Antena Căutare

La ce renunta romanii in vreme de criza

Angajatii sunt nevoiti sa isi schimbe obiceiurile de consum, pentru a putea face fata efectelor recesiunii. Ultimul sondaj desfasurat pe BestJobs.ro, in perioada 09 septembrie - 11 octombrie 2010, pe un esantion de 8.925 de subiecti a segmentat in procente optiunile respondentilor referitoare la tacticile adoptate pentru reducerea cheltuielilor.

Utilizatorii BestJobs afirma ca au facut o serie de schimbari legate de obiceiurile de consum pentru a economisi bani anul acesta.

Conform sondajului BestJobs, 58.65% nu au mai achizitionat produse noi pentru casa sau de folosinta personala, 24% au renuntat la activitatile din timpul liber, 10.50% au folosit transportul public in locul masinii personale iar 6.85% au renuntat la abonamentul de cablu/alte abonamente.

Sondajul face parte dintr-o serie ce masoara opinia utilizatorilor intr-o varietate de subiecte legate de locul de munca, economie si cariera.

Sursa: Jurnalul National

IMAGINI SOCANTE! Bucuresti: O femeie a fost calcata de tramvai... Italia: Doi romani si-au aruncat copilul in masina de spalat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x