Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

La vârsta de 20 de ani un tânăr nu are acte! Motivul este incredibil. „Nu am avut timp să ajung”

Poliţiştii de la Postul Transporturi Feroviare din Focşani au făcut o descoperire șocantă! Un tânăr de 20 de ani nu a avut niciodată acte. Motivul invocat de mamă este unul șocant.

Poliţiştii de la Postul Transporturi Feroviare din Focşani au făcut o descoperire șocantă! Un tânăr de 20 de ani nu a avut niciodată acte. Motivul invocat de mamă este unul șocant.

Descoperirea a fost făcute în timp ce polițiștii erau în mijlocul unei acțiuni de rutină în gara și trenurile din Focșani.

În gară aceștia au descoperit un tânăr care nu avea cu ce să se legitimeze, pentru că nu a avut niciodată! Aceștia au fost informați de către mama băiatului despre faptul că acesta are 20 de ani și este din Buzău.

„Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Focşani au depistat în Staţia CFR Focşani un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani, din judeţul Buzău. În urma verificărilor efectuate a rezultat că persoana în cauză nu figurează cu date de identificare în bazele de date specifice. Din discuţiile purtate cu mama acestuia a rezultat că de la naştere şi până la momentul depistării nu a întreprins demersurile de înregistrare a naşterii la Oficiul de Stare Civilă”, a anunţat IPJ Vrancea.

Motivul pe care l-a invocat mama tânărului este unul șocant, NU a avut timp să treacă pe la Oficiul de Stare Civilă.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vrancea. Aceștia vor efectua demersurile necesare pentru punerea în legalitate a tânărului.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro