Antena Căutare

Lapovita si temperaturi scazute in weekend: Vezi prognoza!

Weekendul care vine ne aduce cea mai mare surpriza din partea vremii. Daca sambata vor fi temperaturi de vara, duminica vremea se schimba foarte mult, fiind si cu 10 grade mai frig in unele zone.

VINERI (11mai)

Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza si noaptea, la munte si in sud-est, unde pe arii restranse vor fi ploi slabe, de scurta durata, insotite de descarcari electrice. Vantul va avea unele intensificari in Dobrogea, sudul Moldovei si Baragan. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 30 de grade, iar cele minime de la 4...5 grade in depresiuni pana la 19...20 de grade pe litoral. Presiunea atmosferica va fi stationara ziua si in usoara scadere noaptea.

SAMBATA (12 mai)

Vremea va fi calda. In cursul zilei cerul va fi variabil si izolat vor fi ploi de scurta durata in sudul tarii si la munte. Seara si noaptea inorarile se vor accentua in vestul, centrul si nordul teritoriului unde pe arii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. Vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 32 de grade, iar cele minime se vor situa intre 8 si 18 grade, mai ridicate pe litoral. Presiunea atmosferica va continua sa scada.

Vezi prognoza pe REGIUNI!

DUMINICA (13 mai)

Vremea va fi instabila si se va raci accentuat. Cerul va prezenta innorari si se vor semnala averse si descarcari electrice in sud-vestul si centrul tarii, unde si cantitatile de apa vor fi mai insemnate si local in restul teritoriului. Vor fi conditii de grindina. In zona montana inalta precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare.


Foto: Intact Images

Tragedie in fostul parc IOR: O fetita de doi ani s-a inecat intr-o fantana arteziana... VIDEO! Vitezometrele din multe tramvaie nu functioneaza, vatmanii apreciaza viteza "dupa ochi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x