„Larisa”, cel mai cutremurător caz de pedofilie din România, terminat cu TREI MORȚI. Cu inima frântă din cauza a ceea ce i s-a întâmplat fetiței lui, tatăl copilei și-a luat și el zilele după ce făptașul a fost eliberat

 
+5 click pentru
galerie

Cazul polițistului pedofil care a agresat sexual doi frați, unul de cinci, celălalt de nouă anișori, nu este unul singular în România. 

Vă reamintim că aproape trei sute de poliţişti au fost mobilizaţi, în ultimele trei zile, pentru căutarea bărbatului care a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei şi au fost date publicităţii imagini cu acesta, suprinse de camerele video din bloc. Ironia sorții face ca monstrul să fie el însuși om al legii, adică exact omul de la care te-ai aștepta să te protejeze pe tine și pe copiii tăi de asemenea infractori. 

„Capul lui Moțoc, pedofilul, vrem!”

O mobilizare de forțe exemplară, atât pe rețele de socalizare, cât și dincolo de ele, în realitate. la o primă impresie, văzând o întreagă Românie la vânătoare, pentru a prinde „capul lui Moțoc” pedofilul, ai putea crede că în țara noastră, astfel de tragedii (și, nu, nu le numim drame!) sunt rare. Nimic mai fals! Raportul Rețelelor de Medicină Legală pe anul 2017 indică o creștere fără precedent a  numărului de expertize în cauzele de alienare parentală, abuz asupra minorilor și pedofilie. Având în vedere că din totalul de circa 20.000 de  constatări, expertize și reexpertize medico-legale, doi la sută sunt legate de cazuri de agresiune sexuală, o mare pondere fiind cele de pedofilie, putem concluziona că cifrele sunt îngrijorătoare. Din totalul de 2.000 de agresiuni sexuale, cel puțin un sfert au fost îndreptate asupra minorilor...

Indubitabil, cel mai cutremurător caz de pedofilie din România este cel al „Larisei”, o fetiță din Iași batjocorită și omorâtă de un vecin. Situația este cu atât mai dramatică, cu cât avem în vedere că ucigaşul şi violatorul a fost iertat de două ori de lege. Criminalul și-a reluat viața în libertate după numai nouă ani de la comiterea oribilei fapte. Cu inima frântă din cauza a ceea ce i s-a întâmplat fetiței lui și revoltat pe legile mult prea permisive din România, tatăl copilei și-a luat și el zilele.

Tatăl Larisei şi un suspect s-au sinucis  

Dispărută de acasă pe 18 octombrie 2005, Larisa Chelaru din Iași a fost descoperită fără suflare două luni mai târziu, din cauza cercetărilor făcute defectuos de poliţiştii care s-au ocupat de caz. Ancheta a produs mai multe victime decât criminalul Robert Ciobanu, un pedofil care a batjocorit și a ucis apoi copila, fiica unor vecini de bloc. Un prim suspect, Cornel Rusu, al cărui nume a fost oferit pe surse de către poliţişti, s-a omorât după ce a aflat de la televizor că este bănuit de uciderea Larisei Chelaru. După eliberarea criminalului real, la nouă ani de la săvârșirea faptei, și tatăl Larisei se sinucide, cu inima îndurerată că fetița lui a avut parte de un sfârșit cutremurător.

Surse: Raportul Rețelelor de Medicină Legală, Monitorul de Iași, Adevărul

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe