Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:00iUmor

Legătura neștiută dintre familia Ceaușescu și clanurile interlope de pe vremuri! Adevărul a ieșit la iveală mult mai târziu

Familia Ceaușescu avea în preajmă o persoană cu puteri paranormale, care îi sfatuia in luarea anumitor decizii și le făcea previziuni privind viitorul.

Familia Ceausescu

historia.ro

Familia Ceaușescu a avut-o în preajma lor pe vrăjitoarea poreclită Laila, venită din zona Buzăului. Ea s-a născut la Tungujeni, Buzău, în anul 1923, sub numele de Elena Pădurariu, conform playtech.ro

Această clarvăzătoare s-a stabilit în București în tinerețe și s-a căsătorit cu un anume Aloman, reușind apoi să capteze atenția elitei statului comunist. Cei care au cunscut-o spun că aceasta putea să ghicească viitorul unei persoane doar după scris.

Cordunenii intervin în războiul clanurilor? Ce mesaj neobișnuit au transmis după moartea lui Emi Pian!

Veneau la ea persoane sus puse și personalități ale momentului. Se pare că prezicerile femeii s-ar fi adeverit, sporindu-i notorietatea și câștigqnd increderea oamenilor în ea.

Ghicitoarea ar fi participat și la prinderea celebrului criminal Râmaru, fapt care i-a adus o și mai mare faimă. Ea ar fi prevestit cutremurul din 1977.

A ajuns astfel în cercurile familiilor de vază ale perioadei comuniste. Laila ar fi fost vizitată și de fiul lui Ceaușescu, de Valentin, scrie sursa.

Legătura neștiută dintre familia Ceaușescu și clanurile interlope de pe vremuri! Adevărul a ieșit la iveală mult mai târziu

După cutremurul din anul 1977, femeia a fost ridicată Miliție și interogată, dar a fost salvată de relațiile sus puse pe care le avea clarvăzătoarea.

Predicție neagră pentru omenire! Geniul din India și Carmen Harra, preziceri similare! Ce urmează să se întâmple în curând!

Dupa fuga în SUA a șefului spionajului românesc Mihai Pacepa, Securitatea ar fi vizitat-o pe Laila pentru afla informații despre viitorul lui Ceaușescu, dar aceasta ar fi refuzat să vorbească despre asta.

În 1979, internată fiind la Spitalului Municipal București, Laila a murit, răpusă de o boală incurabilă, la vârsta de 56 de ani, conform sursei precizate.

Recomandari