Noi detalii tulburătoare despre polițistul care a fost găsit mort, alături de iubita lui! Ce au descoperit legiştii pe trupurile lor

 
+2 click pentru
galerie

Noi detalii tulburătoare au ieșit la iveală în cazul polițistului din Oravița care a fost găsit mort, alături de iubita lui, în propria casă. Procurorii şi poliţiştii au anunțat ce s-a întâmplat, de fapt, în locuința lor.

Potrivit anchetatorilor, a fost vorba despre o crimă urmată de sinucidere.

Totul s-a petrecut în această dimineaţă, când agentul de la Poliţia Transporturi, Cornel Hernea, nu a mai răspuns nici la telefon, nici la usă.

Mama bărbatului în vârstă de 37 de ani a sunat la 112, iar pompierii au spart uşa. Înăuntru au fost găsite cadavrele poliţistului şi iubitei lui, Marcela (35 de ani), cu care avea o fetiţă de un an şi două luni.

Femeia lucra ca ospătăriţă, iar situaţia lor materială era una foarte bună.

Ancheta a scos la iveală faptul că cei doi s-au certat aseară, iar Cornel a luat copilul şi l-a dus la părinţii săi, detaliu ce poate demonstra faptul că poliţistul ar fi premeditat totul, potrivit libertatea.ro.

Ce s-a întâmplat între cei doi pe parcursul nopţii nu poate şti nimeni. Cert este că, furios, omul legii şi-a înjunghiat iubita cu 20 de lovituri de cuţit. Ulterior, după ce a văzut ce a făcut, a mers în altă cameră a apartamentului din blocul ANL în care locuiau şi, după două, trei încercări, s-a înjunghiat în inimă, cu același cuțit.  

Cornel Hernea era cunoscut de colegi ca o persoană liniştită, care nu a creat niciodată probleme. Bărbatul a intrat în poliţie în 2002, după ce a absolvit Şcoala de agenţi de poliţie de la Cîmpina, iar ultima testare psihologică s-a făcut în luna martie a acestui an. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI