Antena Căutare

Lista românilor care-și primesc salariile, înainte de Paști. Aceste firme vor facer plățile la timp, pentru Sărbători

Nu toţi bugetarii îşi vor primi salariile înainte de Paşte. 35 de instituţii ale statului vor plăti în data de 5 aprilie salariile aferente lunii martie 2018. 

Nu toţi bugetarii îşi vor primi salariile înainte de Paşte. 35 de instituţii ale statului vor plăti în data de 5 aprilie salariile aferente lunii martie 2018.

Profesorii se numără printre categoriile de angajaţi care nu îşi vor primi salariile înainte de Paşte. Ministrul Educaţiei, Valentin Popă, a declarat că instituţia pe care o conduce nu a avut timpul necesar pentru întocmirea hârtiilor.

"Am discutat cu fiecare instituție în parte. Ministerul de Finanțe a creat cadrul legal în baza căruia să se poată da înainte de Paște acest salariu. Mulți nu și-au manifestat interesul, iar decizia a fost alta de la caz, la caz.

Noi ca minister de Finanțe am asigurat cadrul legal. La lista adăugată ieri în Monitorul Oficial nu se mai poate adăuga nimic. Ministerele care vor primi salariul înainte de Paște au contactat directorul general al Direcției Regionale al Finanțelor , iar aces lucru s-a întâmplat și la nivel local. În această plată intră doar salariile, nu și indemnizațiile", a spus Eugen Teodorovici, la Antena 3.

Când ajunge, de fapt, Lumina Sfântă de la Ierusalim, în București. Flacără se va aprinde la biserica Sfântului Mormânt... ANUNŢ IMPORTANT pentru bucureşteni! Ce se întâmplă cu METROUL de Paște și în Noaptea de Înviere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x