Antena Căutare

Scandal într-o comună din Gorj, după ce zeci de voluntari au venit să refacă locuința unei familii sărace! Primar: ”I-au înjurat, le era ciudă!”

Un scandal uriaș a izbucnit într-o localitate din Gorj, unde mai mulți localnici s-au arătat revoltați după ce niște voluntari au venit să refacă locuința unei familii sărace. Mai mult de atât, deranjați de zgomotul produs, unii dintre ei au depus reclamații. 

Un scandal uriaș a izbucnit într-o localitate din Gorj, unde mai mulți localnici s-au arătat revoltați după ce niște voluntari au venit să refacă locuința unei familii sărace. Mai mult de atât, deranjați de zgomotul produs, unii dintre ei au depus reclamații.

Potrivit igj.ro, mai mulți localnici au depus reclamații împotriva voluntarilor veniți să refacă locuința unei familii sărace. Alții, în schimb, i-au înjurat pe aceștia când treceau prin fața casei.

”Am primit multe reclamații, dar nu am băgat în seamă aceste răutăți. Nu am stat să analizăm din partea căror persoane au venit, deoarece noi lucram cumva contra-cronometru și nu aveam timp să ne ocupăm de asta. Au mers și la Primăria comunei Scoarța, pentru a depune sesizări. Unii dintre săteni ne înjurau de fiecare dată când treceau pe drum, prin fața casei”, a spus Nicoleta Iftode, unul dintre voluntari, potrivit sursei citate.

Primarul comunei Scoarța, Ion Stamatoiu, a spus că oamenii erau invidioși: ”Oamenii nu au înțeles situația. Credeau că primăria le-a dat bani sau a achiziționat materiale, pentru familia respectivă. Le-am explicat că s-au implicat mai mulți voluntari în această acțiune umanitară. Oamenilor le era ciudă pentru că au fost ajutați“.

Căsuța în care locuia soții Moraru împreună cu cei doi copii era împărțită în două camere și un mic hol în care era improvizată o bucătărie, în care se afla un aragaz la care funcționa doar un singur „ochi“. Cei patru membri ai familiei locuiau într-o singură încăpere, de trei pe doi metri, pentru că în cealaltă nu se putea sta, deoarece nu avea tavan, acoperișul era degradat și prin acesta se vedea cerul. Era folosită mai mult ca spațiu de depozitare. Camera în care toată familia trăia nu avea nici măcar tencuială.

Voluntarii au plănuit să repare acoperișul, după care au decis să o refacă, să pună și o instalație electrică, deoarece casa nu era racordată la energie electrică. Într-o lună de zile, zeci de voluntari au participat la refacerea locuinței, iar în acest timp copiii și părinții au trăit într-un cort, lângă casă.

De ce nu va fi înmormântată Tamara Buciuceanu-Botez pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu... Un popă din Vaslui a lăsat mortul lângă groapă pentru că rudele nu au avut 1.100 de lei, tariful lui de înmormântare...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ștrudel cu cireșe și scorțișoară. Desert simplu și delicios, de vară
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x