Antena Căutare

Locomotiva trenului internațional Cluj-Viena, în flăcări! Călătorii au fost evacuați de urgență

Zeci de călători ai trenului internațional Cluj-Napoca - Viena au fost evacuați, joi dimineață, după ce locomotiva garniturii a fost cuprinsă de flăcări. 

Zeci de călători ai trenului internațional Cluj-Napoca - Viena au fost evacuați, joi dimineață, după ce locomotiva garniturii a fost cuprinsă de flăcări.

Locomotiva trenului a fost decuplată, iar călătorii au fost evacuați până la sosirea pompierilor, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Două autospeciale pentru stins incendii şi un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui incendiu care a cuprins o locomotivă ce rula pe calea ferată din apropierea străzii Tăietura Turcului, din municipiul Cluj-Napoca. Solicitarea a venit în jurul orei 7,40, iar din primele informaţii se pare că garnitura transporta călători pe ruta Cluj-Napoca - Viena. Călătorii au fost evacuaţi din tren până la sosirea pompierilor, iar vagoanele au fost decuplate de la locomotivă cu o altă locomotivă mobilizată de către regia de transport feroviar. Pompierii sosiţi de urgenţă la locul incendiului au putut interveni pentru stingerea incendiului numai după ce a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică a liniilor de transport aeriană a căii ferate şi realizarea unei împământări de către echipele specializate a regiei de transport. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar flăcările au fost stinse", informează ISU Cluj.

Potrivit martorilor, vagoanele cu călătorii au fost duse cu o altă locomotive în staţia Cluj-Napoca. Deocamdată nu sunt cunoscute cauzele incendiului.

Niște Dorei din Piatra Neamț s-au enervat și și-au făcut singuri o trecere de pietoni! Ce pedepse usturătoare ar putea p... Inconștiență maximă, nu glumă! O femeie s-a urcat beată la volan, fără să aibă permis și cu inspecția tehnică expirată! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x