Căutare Live

Locul de muncă onorabil, plătit cu 2700 de euro pentru un program zilnic de chiar 4 ore. Ce presupune jobul

Mulți români se plâng pentru că nu își mai pot satisface nevoile de bază din cauza salariilor mici și a scumpirilor din ultima perioadă. Cu toate acestea, pe piața muncii există încă multe o mulțime de joburi disponibile, unele chiar foarte bine plătite. Un antreprenor oferă salarii de peste 2500 de euro pentru un program de doar 4 ore pe zi.

Mulți români se plâng pentru că nu își mai pot satisface nevoile de bază din cauza salariilor mici și a scumpirilor din ultima perioadă. Pe piața muncii există încă multe o mulțime de joburi disponibile, unele chiar foarte bine plătite. Un antreprenor oferă salarii de peste 2500 de euro pentru un program de doar 4 ore pe zi.

Shutterstock.com

În România, salariul minim este în jur de 700 de euro. O sumă care abia îți ajunge pentru a ajunge la finalul lunii și pe care mulți o câștigă cu sudoarea frunții. În același timp, există locuri de muncă unde angajații primesc mai mulți bani. Nu vorbim de zona IT, medicină și juridic.

E vorba despre un job dificil, dar pentru care poți câștiga aproximativ 2700 de euro pentru un program zilnic de chiar 3-4 ore.

Citește și: Simona Halep a apărut cu un ceas care costă cât un apartament cu trei camere. Cum arată bijuteria și cu cât poate fi cumpărată

Locul de muncă unde poți câștiga lunar 2700 de euro

Pentru a putea aplica la locul de muncă la care poți câștiga 2700 de euro pe lună ai nevoie de carnetul de conducere pentru TIR. Jobul de șofer de TIR este unul dintre cel mai bine plătite din țara noastră.

Dacă îți place să conduci și stăpânești camionul uriaș poți câștiga lunar 2700 de euro pentru doar 3-4 ore zilnice pe traseu. Cu toate acestea, angajatorii nu reușesc să găsească doritori. Este cazul și al unui român stabilit în Italia, care deține o firmă de transport.

„Nu mai găsesc personal competent. Aș accepta și începători, dar să aibă dorința de a învăța, să fie serioși. Le dăm chiar și banii înainte. Dar sunt din ce în ce mai puțini cei cu care se poate lucra. Unii vin și-mi spun că vor să stea o lună, apoi să plece. E o nebunie totală, o criză care a început acum un an și devine din ce în ce mai presantă. Am căutat la început în Italia, apoi și în România, cu anunț online, pe OLX.

Citește și: Horoscop zilnic 26 iulie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate

Camioanele mele se întorc toate seara la garaj. Avem baie, bucătărie, service. Munca nu e multă, câteodată e de condus chiar 3 sau 4 ore pe zi. Noi nu îi punem pe șoferi la curse extenuante.

Iar salariile sunt între 2200 și 2800 de euro, așa cum prevede contractul național. Se fac contracte pe timp nedeterminat. Dacă se întâmplă, rareori, să doarmă un șofer pe drum, are asigurată cazarea, 30 de euro pe noapte”, a explicat afaceristul Florin Lisaru, din Vâlcea, potrivit Rotalianul.

La momentul de față, românul are peste 30 de angajați, majoritatea români, o parte șoferi, o parte lucrează în service.

Citește și: Cum a făcut Antonia primii bani din muzică. Vedeta s-a destăinuit despre una, despre alta

Vine valul 6 al pandemiei în România, subvarianta BA.5 a Omicron este foarte contagioasă. Ce restricții s-ar putea impun... (P) Cum te poți înscrie la cursuri de programare și cât durează?...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x