Antena Căutare

Loteria Româna, sistem loteristic nou. Ce este SILOR și cum îl folosești

Loteria Română duce norocul jucătorilor la loto la un alt nivel. SILOR este un nou sistem loteristic, dezvoltat și implementat ”in-house” de catre companie, prin resurse proprii.

Loteria Româna, sistem loteristic nou. Ce este SILOR și cum îl folosești Galerie
loteria romana

Loteria Română duce norocul jucătorilor la loto la un alt nivel. SILOR este un nou sistem loteristic, dezvoltat și implementat ”in-house” de catre companie, prin resurse proprii.

Loteria Română. Ce este SILOR

Noul sistemul loteristic este denumit SILOR (Sistem Loteristic Românesc) și înlocuiește vechiul sistem operat de Loteria Română încă din anul 1993 și asigură continuitatea activității companiei cu respectarea standardelor de calitate, securitate și integritate.

Potrivit Loteriei Române, arhitectura noului sistem, proiectată atât din punct de vedere hardware, cât și software de către specialiștii Loteriei Române și presupune și noi terminale de joc precum și un nou sistem central.

Motivul pentru care Loteria Română pune la dispoziție SILOR este acela, ca pe viitor, biletele la loto 6 din 49 să se achiziționeze online.

„Sistemul SILOR este realizat în totalitate de către specialiștii Companiei Naționale <<Loteria undefined>> S.A., prin resurse proprii, iar acest lucru este, cu siguranță, un mare câștig pe termen mediu și lung. Implementarea noului sistem era o necesitatea și reprezintă rezultatul unui efort susținut, un pas important în dezvoltarea și modernizarea companiei, în acord cu exigențele tehnologiei actuale.” a declarat Ovidiu-Iulian Portariuc, Director General Compania Națională „Loteria Romana” S.A.

SILOR vine din dorința de schimbare și dezvoltare a brancdului românesc, care a împlinit în 2018 112 ani de activitate.

Consider că această schimbare vine în primul rând în sprijinul cerințelor și așteptărilor jucătorilor și nu în ultimul rând în atingerea principalului scop care stă la bază funcționării și organizării Companiei Naționale „Loteria Romana” S.A. – oferirea de jocuri responsabile și crearea fondurilor necesare pentru finanțarea obiectivelor de interes public național.” – a subliniat Eugen Orlando Teodorovici, Ministrul Finanțelor Publice, potrivit agerpres.

O altă schimbare făcută de Loteria Română este aceea că, din 6 noiembrie, au fost puse la vânzare bilete cu mai multe culori: roşu, mov, portocaliu şi albastru.

Biletul este acum verde la Loto 6/49 şi o variantă simplă costă 5 lei. Despre cum va funcționa SILOR în viitor, Loteria Română urmează să ofere detalii pasionaților de jocuri la loto.

Loteria Româna, sistem loteristic nou. Ce este SILOR și cum îl folosești

Ultima oră! O explozie puternică și o tentativă de jaf ca ,,în filme" a avut loc astăzi la o bancă din Bolintin Val... Datorii Fisc. Ce trebuie să facă românii care primesc decizie de impunere de la ANAF...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x