Antena Căutare

Lovitură de teatru în cazul adopției Sorinei, fetița de opt ani din Baia de Aramă! Cererea procurorului general a fost respinsă

​Hotărârea judecătorească de adopție a Sorinei, fetița de opt ani din Baia de Aramă, rămâne valabilă.

​Hotărârea judecătorească de adopție a Sorinei, fetița de opt ani din Baia de Aramă, rămâne valabilă.

Soțul asistentei maternale care o îngrijea pe Sorina, acuzații grave: ”Au luat-o și au fugit cu ea, ca niște hoți!”

Conform Antena 3, Curtea de Apel Craiova a respins cererea procurorului general Bogdan Licu, de suspendare a executării deciziei judecătorești prin care fetița a fost adoptată.

Judecătorii de la Tribunalul Mehedinţi au declinat către Judecătoria Drobeta Turnu Severin competenţa de soluţionare a solicitării procurorului general interimar, Bogdan Licu, privind interzicerea părăsirii teritoriului României de către fetiţa de opt ani din Baia de Aramă adoptată de o familie de români din SUA, potrivit News.ro.

Procurorul general al României, Bogdan Licu, a formulat o cerere de ordonanţă preşedinţială adresată Tribunalului Mehedinţi prin care a solicitat interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina. De asemenea, Licu a formulat o cerere de revizuire a sentinţei prin care a fost încuviinţată adopţia şi a cerut suspendarea executării sentinţei.

Sorina a fost luată de autorităţi din locuinţa asistentului maternal din Mehedinţi care a crescut-o, după ce a fost adoptată de o familie de români din SUA.

Cazul fetiței din Mehedinți a stârnit un val de emoţie şi controverse, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu fetiţa plângând, înregistrate şi distribuite de familia fostei asistente maternale.

Românii din SUA ar fi plătit pentru fetița de opt ani luată cu forța de lângă asistenții maternali, din Mehedinți! Unul dintre copiii lor ar avea nevoie de un rinichi

În prezent, Sorina a ajuns la familia care a adoptat-o și au apărut imagini și cu fetița, care pare să fie liniștită.

Unde se câștigă cel mai bine în Europa... Cazul Sorina: Curtea de Apel Craiova a respins solicitarea de suspendare a adopţiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x