Antena Căutare

Lovitură grea pentru români! Aceasta este ordonanța care face prăpăd în sistemul de pensii!

Schimbare radicală în sistemul de pensii după ce o regulă importantă ce urma să fie introdusă de la data de 1 ianuarie 2018 a fost eliminată în mod subit printr-o Ordonanță de Urgență.

Schimbare radicală în sistemul de pensii după ce o regulă importantă ce urma să fie introdusă de la data de 1 ianuarie 2018 a fost eliminată în mod subit printr-o Ordonanță de Urgență.

Este vorba despre regula ce nu ar mai fi permis cumularea pensiei de stat cu cea de serviciu. Aceasta a fost eliminată, înainte de a fi pusă în aplicare, favorizând persoanele cu anumite funcții în câmpul muncii, printre care: deputații, senatorii, militarii etc.

Eliminarea acestei reguli ridică anumite semne de întrebare, în situația în care chiar ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat, în ultima zi a anului, faptul că persoanele cu pensii speciale vor fi nevoite să aleagă între pensia normală și cea specială.

Inițial, explicația Executivului pentru interzicerea acestui cumul fusese ideea că nu pot fi plătite din buget, de mai multe ori, sume de bani care sunt acordate, de fapt, pentru același lucru – bătrânețe și boală, potrivit celor de la bugetul.ro.

Aceasta este zodia care va pierde totul în 2018! Ghinionul o va urmări la tot pasul!

În concluzie, interzicerea cumulului pensiilor de stat cu cele de serviciu a fost stabilită și eliminată înainte să se aplice efectiv de la 1 ianuarie 2018. Asta înseamnă că acest cumul este permis în continuare.

Sursa: bugetul.ro

Destin frânt într-o secundă! Nimeni nu știa că această copilă de 18 ani se zbătea între viață și moarte. La trei zile de... Calendar ortodox 2018. Când nu se fac nunţi în noul an....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x