Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Și-a obligat copiii să își bată frățiorul până la ultima suflare. Luca a implorat să fie cruțat, dar mama lui l-a condamnat la moarte: „Calcă-l în picioare, dă-i, că nu moare!”

Sonia Maria Alb va rămâne în arest până în luna octombrie. Femeia este acuzată că și-a ucis în bătaie propriul copil. Luca fost lovit cu pumni, picioare, o coadă de mătură și „o bucată de lemn”. Totționarii săi au fost oamenii care ar fi trebuit să îi iubească: mama și cei doi frați.

Sonia Maria Alb va rămâne în arest până în luna octombrie. Femeia este acuzată că și-a ucis în bătaie propriul copil. Luca fost lovit cu pumni, picioare, o coadă de mătură și „o bucată de lemn”. Totționarii săi au fost oamenii care ar fi trebuit să îi iubească: mama și cei doi frați. Ancheta a scos la lumină detalii cumplite despre ultimele minute din viața copilului. Cum s-a ajuns la o asemenea nenorocire?

O femeie din Cluj și-a condamnat propriul copil la o moarte cumplită. Magistraţii clujeni au decis, succesiv, prelungirea cu 30 de zile a măsurii arestului preventiv împotriva acesteia. Din motivarea judecătorilor rezultă detalii şocante.

L-a lovit în cap cu mătura până s-a rupt coada

Potrivit Adevărul, totul a început în după-amiaza zilei de 6 iulie, cu o simplă ceartă între doi frați.

„În loc să intervină între aceştia, din cauza unor probleme invocate de inculpată cu privire la situaţia lui Luca, respectiv că începuse să fure, i-a indicat fiului ei cel mare, C, să îl bată pe L. Fiul cel mare i-a dat o palmă fratelui său, dar deoarece acesta a început să mintă, inculpata s-a simţit provocată, astfel că a luat o o coadă de mătură şi l-a lovit pe fiul ei, Luca, de două ori în zona capului. În urma celei de-a doua lovituri, aceasta fiind extrem de puternică, coada măturii s-a rupt, iar cu bucata rămasă i-a mai aplicat fiului ei o lovitură în zona umărului”, se arată în motivarea judecătorilor.

„Dă-i mai tare, că nu moare!”

Calvarul lui Luca nu s-a terminat acolo. Furioasă, mama și-a obligat copiii să îl lovească cât pot de tare pe micuț. Unul i-a ținut mâinile la spate, iar celălalt a început să își lovească fratele cu „o bucată de lemn, cu mâinile şi picioarele asupra întregului corp al victimei, la nimereală”.

În mijlocul atacului furibund, concubinul femeii a intrat în bucătărie și a văzut întreaga scenă. Luca plângea, implora să fie lăsat în pace. Bărbatul le-a cerut băieților să înceteze bătaia, însă femeie n-a vrut să audă așa ceva. I-a îndemnat pe cei doi să continue.

„Potrivit inculpatei, agresiunea din bucătărie a durat 10 minute, iar apoi C. a întrebat-o pe inculpată dacă poate să încalţe ghetele de fotbal din hol, cu crampoane, să continue loviturile pentru că îl dureau picioarele să îl tot lovească pe fratele său. Inculpata i-a permis, spunându-i să dea în fratele său deoarece nu moare, astfel că în timp ce acesta a ajuns pe hol, cu intenţia de a merge la baie, s-au reluat agresiunile, de data asta şi mai violente ale fratelui său.”

„Suspecta a asistat la toată agresiunea fiului celui mare asupra fiului mai mic, mergând în dormitor şi acordându-i în permanenţă susţinerea morală şi permisiunea agresorului de a-şi agresa victima, uşa fiind deschisă. A observat ferocitatea cu care agresorul îşi lovea victima, pe fratele său, acte de violenţă asupra capului, trunchiului şi membrelor, ba chiar l-a şi călcat şi apăsat cu tărie cu picioarele pe tot corpul în timp ce victima era la pământ, rămânând urme de crampoane ale ghetelor de fotbal. Singura acţiune a inculpatei a fost de a-i spune fiului ei agresor să nu îl mai lovească la cap, dar în concret nu a făcut nimic pentru stoparea agresiunii, a rămas pasivă”, a precizat judecătorul.

Avocatul mamei criminale a exlicat că „singurul aspect care este favorabil în acest moment inculpatei este modul în care a fost crescută şi educată, la casa de copii, şi nu a considerat la momentul respectiv că educaţia aceasta poate să prejudicieze copiilor.”

Sonia Maria Alb și-a recunoscut fapta și spus că este pregătită să meargă la închisoare pentru ce a făcut.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro