Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Cazul Caracal, dezvăluire bombă! Luiza Melencu, prezentată printr-un apel video, imediat după răpire! Cine a vrut s-o vadă

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a fost trimis în judecată în urmă cu patru luni de zile, dar din cauza stării de urgență, termenele de judecată au fost schimbate. Totuși, recent au ieșit la iveală detalii incredibile despre Luiza Melencu, una dintre victimele inculpatului.

Gheorghe Dincă și victima sa, Luiza Melencu

Cazul crimelor de la Caracal este departe de-a se afla pe final, căci situația se complică parcă tot mai mult. Potrivit informațiilor, cei implicați cer reluarea anchetei. Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, vrea să se reia ancheta pentru că, în opinia sa, a fost păcălit de anchetatori și supus examenului psihologic fără să fie de față un apărător, lucru ce reprezintă un viciu de procedură.

DESCOPERIRE URIAȘĂ DESPRE LUIZA MELENCU

În același timp, avocații familiilor Măceșanu și Melencu cer reluarea anchetei, nemulțumiți fiind de rechizitoriul final. Avocatul care reprezintă familia Melencu, Carmen Obîrșanu, susține că există noi informații ce nu sunt prezente în rechizitoriu și care pot influența radical decizia finală.

citește și: Gheorghe Dincă a fost mutilat și violat în închisoare! Soția a fost chemată de urgență

Din cercetările făcute de aceasta pe cont propriu a reieșit faptul că pe telefonul Luizei au fost efectuate apeluri video prin intermediul WhatsApp, lucru ce poate demonstra că Luiza a fost prezentată în imagini video celor care urmau să o cumpere!

Cazul Caracal, dezvăluire bombă! Luiza Melencu, prezentată printr-un apel video, imediat după răpire! Cine a vrut s-o vadă

Gheorghe Dincă și victimele sale, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Avocatul a dezvăluit că acesta este doar unul dintre detaliile descoperite care nu sunt prezente în rechizitoriu și care pot răsturna cursul anchetei!

citește și: Scandal în cazul Caracal! Bunicul Luizei, dezvăluire bombă despre Alexandru Cumpănașu! „S-au făcut jocuri pe noi”

Procesul lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, începe pe 20 mai. Acesta nu va fi prezent în boxă, ci prin intermediul unui apel video, informează cei de la evz.ro.

GHEORGHE DINCĂ ȘI CAZUL CRIMELOR DE LA CARACAL

A trecut un an de când crimele de la Caracal au oripilat o țară întreagă și au scos la iveală detalii înfiorătoare despre Gheorghe Dincă, unul dintre cei mai sângeroși criminali din istoria recentă a României.

citește și: Alexandru Cumpănașu, bomba momentului despre Alexandra Măceșanu! Tânăra, căutată de interlopi

În urmă cu un an, Gheorghe Dincă avea să devină principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal. Ancheta a scos la iveală faptul că acesta le-a răpit, le-a violat și le-a ucis pe tinerele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, la distanță de câteva săptămâni.

La locuința acestuia au fost găsite fragmente osoase și numeroase alte dovezi importante ce i-au făcut pe oamenii legii să decidă arestul preventiv, începând cu data de 25 iulie 2019, iar măsura a fost ulterior prelungită.

Gheorghe Dincă este în prezent judecat pentru un dosar ce cuprinde opt infracțiuni, fiind acuzat de trafic de persoane, viol, omor calificat şi profanare de cadavre sau morminte.

Recomandari