Antena Căutare

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, obligate să se prostitueze în străinătate! Cine ar fi persoanele implicate în răpirea fetelor din Caracal

Cazul de la Caracal este departe de a fi rezolvat, iar audierile colegelor Luizei Melencu nu au adus liniște familiei. Ba mai mult, bunicul fetei a făcut dezvăluiri halucinante. 

Cazul de la Caracal este departe de a fi rezolvat, iar audierile colegelor Luizei Melencu nu au adus liniște familiei. Ba mai mult, bunicul fetei a făcut dezvăluiri halucinante.

În cadrul unui interviu, bunicul Luizei Melencu, fata răpită de Gheorghe Dincă în luna aprilie a acestui an, a declarat că este fermn convind că nepoata lui este obligată să se prostitueze în străinătate.

Citește și: Caracal: Sora lui Gheorghe Dincă, dezvăluire bombă despre Luiza și Alexandra! „Eu știu, el apără pe...”

Mai mult de atât, el este de părere că acest caz ar putea să rămână nerezolvat, întrucât sunt implicate persoane cu statut ”greu” în România.

Citește și: În butoi ar fi fost incendiate oasele altcuiva, nu ale Alexandrei Măceșanu! Anchetatorii din Caracal au verificat mormântul părinților lui Gheorghe Dincă

„Luiza a fost luată cu japca. Este traficată! Și Luiza, și Alexandra au aceeași soartă. Nimeni nu crede, la Craiova, de ceea ce spun oficialitățile. Toată opinia publică spune că fetele sunt răpite, fetele sunt traficate. Nu se vrea să se ajungă unde trebuie. Sunt implicați de la vamă, de la procuratură. Acești traficanți i-au încălecat”, a declarat bunicul Luizei Melencu în cadrul unei emisiuni TV.

Cutremur puternic în România, joi dimineață! Unde s-a produs și ce magnitudine a avut... Angajații serviciilor de urgență au fost trimiși la cursuri de perfecționare după tragedia de la Caracal. Ce conține pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x