Antena Căutare

MAE îi avertizează pe toți românii! Ce nu ai voie să faci, dacă mergi la Jocurile Olimpice de Vară de la Rio

Ministerul Afacerilor Externe oferă un ghid de călătorie, pentru toți românii care vor să meargă la Jocurile Olimpice de la Rio. Astfel poți afla de ce acte ai nevoie pentru a te deplasa în Republica Federativă a Braziliei și ce ai voie sau nu să faci.

Ministerul Afacerilor Externe oferă un ghid de călătorie, pentru toți românii care vor să meargă la Jocurile Olimpice de la Rio. Astfel poți afla de ce acte ai nevoie pentru a te deplasa în Republica Federativă a Braziliei și ce ai voie sau nu să faci.

MAE avertizează că este interzis fumatul în toate spațiile publice și în anumite zone de pe plajă și faleză, în special în fața hotelurilor mari de 4-5 stele care au plaje private, iar la competițiile sportive nu ai voie cu bagaje voluminoase.

De asemenea, ghidul îi informează pe cetățenii români în ce condiții au nevoie de viza pentru a sta pe teritoriul brazilian. Acesta poate fi consultat pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe, la rubrica „Sfaturi de călătorie” – „Ghiduri de călătorie”.

Jocurile Olimpice se vor desfăşura la Rio de Janeiro, Republica Federativă a Braziliei, în perioada 5-21 august 2016.

Trafic restricţionat în Capitală pentru comemorarea Holocaustului împotriva romilor. Vezi care sunt străzile vizate... ATENȚIONARE METEO: Cod galben de caniculă în 11 județe, respectiv de ploi și vijelii în alte 24 de județe. Zonele afecta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x