Antena Căutare

Șeful tăierilor ilegale de lemn din Iași, cu pușca pe Facebook: „Vă împuşc pe cei care aţi dat declaraţii împotriva mea”

Constantin Vezeteu, un bărbat de 69 de ani din Țibana, județul Iași, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după ce a postat pe Facebook o înregistrare în care amenință cu moartea mai multe persoane care au dat declarații împotriva sa în dosarul în care Vezeteu este acuzat de tăiere ilegală de lemne. 

Șeful tăierilor ilegale de lemn din Iași, cu pușca pe Facebook: „Vă împuşc pe cei care aţi dat declaraţii împotriva mea”
constantin vezeteu, mafia lemnului

Constantin Vezeteu, un bărbat de 69 de ani din Țibana, județul Iași, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după ce a postat pe Facebook o înregistrare în care amenință cu moartea mai multe persoane care au dat declarații împotriva sa în dosarul în care Vezeteu este acuzat de tăiere ilegală de lemne.

Cunoscut ca „șeful tăierilor ilegale din Iași”, Constantin Vezeteu era plasat sub control judiciar într-un dosar de tăiere ilegală de arbori, după ce, în prima instanță, fusese condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare, scrie Adevărul.

Pentru a-și păstra libertatea, lui Vezeteu i se impusese o serie de restricții. Bărbatul nu avea voie să ia legătura cu martorii din dosar. Doar că, în urmă cu câteva zile, acesta a fost autorul și protagonistul unei înregistrări tulburătoare.

Constantin Vezeteu s-a filmat ținând o pușcă în mână și amințându-i pe martorii din dosar: „Am armă, vă împuşc pe cei care aţi dat declaraţii împotriva mea”, spune bărbatul în înregistrarea postată pe Facebook.

Polițiștii s-au deplasat joi la locuința acestuia și l-au ridicat, conform sursei. „Din cercetările efectuate de poliţişti până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 6 ianuarie a.c., bărbatul ar fi postat pe o reţea de socializare un material video, în care ar fi adresat mesaje ameninţătoare mai multor martori din cadrul unui dosar penal în care are calitatea de inculpat, faţă de acesta fiind dispusă şi măsura controlului judiciar”, au precizat poliţiştii ieşeni.

Constantin Vezeteu este acuzat acum și de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Sunt excepționali, dar Ministerul Educației nu îi susține! Elevi români s-au calificat într-o competiție NASA. De ce aju... Normă de hrană profesori 2019. Câți bani primesc cadrele didactice și când vin banii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x