Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Adela

Mărturisirile șocante ale criminalei de la metrou! A descris cu lux de amănunte momentul în care a ucis-o pe Alina: „Nu m-a interesat soarta ei, căutam pantaloni ieftini”

Magdalena Șerban, criminala de la metrou, a fost adusă în sala de judecată la primul termen al procesului, unde a dat o declarație șocantă în fața magistraților. 

Magdalena Șerban, criminala de la metrou, a fost adusă în sala de judecată la primul termen al procesului, unde a dat o declarație șocantă în fața magistraților.

Femeia care a împins două tinere în fața metroului, dintre care una a murit, a declarat, în fața magistraților, că are probleme psihice și a povestit în detaliu ce s-a întâmplat în ziua tragediei.


„Era înainte de sărbători, până în data de 15. Nu cunosc bine stațiile de la metrouri. Prima fată semăna foarte mult cu cea la care am fost în Spania. Fața ei îmi era cunoscută. Mi-au venit gânduri negre, să o împing.

Vroiam să o împing pe stația de la metrou, pe podea. Pe podeaua dintre stații. După aceste gânduri, am acționat. Pentru prima oară am văzut-o când aștepta metroul. (…)

Am împins-o o dată, după care m-a împins și ea, moment în care am împins și eu să nu cad. După ce am împins-o prima dată ar fi căzut pe podea. Și a doua oară tot pe podea ar fi căzut pentru că nu s-a mișcat, a opus rezistență.

După aceea a venit metroul iar ea a plecat. Eu am ieșit afară, m-am dus am mâncat, apoi am mai întrebat pe la magazine dacă au nevoie de vânzător. Nu am găsit și am plecat la Dristor”, a povestit femeia, apropiindu-se de momentul tragediei.

Ea a vorbit, de asemenea, și despre momentul crimei și a mărturisit că imediat ce a împins-o pe Alina Ciucu, tânăra care a murit, a plecat să-și ”caute pantaloni ieftini”.

„Am început să mă uit la mai multe persoane și vedeam negru în jurul meu. Una dintre tinere s-a apropiat mai mult de mine și eu am împins-o. Finalul nu l-am văzut că am plecat.

A căzut pe șine. A încercat să se ridice. Distanța era mai mare de 1.51 și nu se putea ridica. Când era căzuta ea striga dacă pot să iau geanta. Era cu mâinile întinse pe plafonul pe care așteaptă călătorii și geanta era în una din mâini.

Eu am lovit geanta, nu pe ea. Nu știu dacă încerca să se ridice. Nu am încercat să o ajut pentru că voiam să plec. Numai de un bărbat putea fi ridicată de acolo”, a explicat lucid femeia.

Întrebată de judecător dacă a căutat un bărbat care să o ajute pe victima ei femeia a spus că nu pentru că a plecat ca să își cumpere pantaloni.

„Nu, am plecat. Nu, nu am văzut că vine metroul. Toate persoanele au văzut că era cineva pe șine dar nu au ajutat pentru că au văzut că vine metroul.

Eu nu am văzut că vine metroul. Am plecat de acolo, dar am auzit niște țipete. Când le-am auzit eram pe scările rulante de afară.

După aceea am fost sa îmi cumpăr niște pantaloni și apoi m-a luat poliția.

Nu eram curioasă ce s-a întâmplat cu persoana pe care am împins-o pe șine, pentru că voiam să îmi cumpăr niște pantaloni și neavând bani mulți la mine căutam unii mai ieftini”, a precizat ea conform Libertatea.

Recomandari