Antena Căutare

Magistrala Berceni-Pipera intră în reabilitare! Metrorex anunță restricții de trafic și chiar suspendarea circulației

Vestea pe care o așteptau mii de bucureșteni! Metrorex va reabilita Magistrala Berceni-Pipera.

Magistrala Berceni-Pipera intră în reabilitare! Metrorex anunță restricții de trafic și chiar suspendarea circulației
Magistrala Pipera-Berceni va intra în reabilitare

Cotidianul anunță că Metrorex a scos la licitație un contract de 450 de milioane de lei pentru înlocuirea căii de rulare pe Magistrala Berceni – Pipera, rută folosită, zilnic, de mii de angajați care lucrează în zona Pipera. Mai mult, pe lângă înlocuirea șinelor, se vor face și lucrări de instalații în interstații, fapt ce va duce la restricționarea și chiar suspendarea circulației în zonă.

În caietul de sarcini al licitaței s-ar preciza că unele lucrări se vor face noaptea, când metroul nu merge, altele în week-end, când traficul este mai redus. Cu toate astea, într-o anumită etapă a lucrărilor de reabiliatare a Magistralei Berceni-Pipera se va lucra și ziua, în cursul săptămânii, fiind necesară restricționare sau chiar suspendarea tarficului.

„Execuţie lucrări de construcții și instalații pentru obiectivul Îmbunătățirea serviciilor de transport public de călători cu metroul pe Magistrala 2. Berceni – Pipera. Înlocuire cale de rulare și instalații pe interstații, inclusiv realizarea detaliilor de execuție, având ca obiectiv modernizarea căii de rulare și a instalațiilor de pe interstații, ceea ce va permite, la punerea în funcțiune, creșterea frecvenței de operare, reducerea duratei de deplasare cu metroul, creșterea gradului de confort al pasagerilor, diminuarea cheltuielilor de operare și întreținere pentru Magistrala 2 de metrou și creșterea gradului de siguranță în exploatare”, este anunțul din SICAP, citat de aceeași sursă.

Ofertele se vor depune până în luna mai a anului viitor, contractul având o durată de 4 ani. Proiectul este finanțat din fonduri europene, prin programul Infrastructura Mare.

Doi ani de la moartea Regelui Mihai I! Princepele Nicolae a transmis un mesaj emoționant! „Dragostea și dorul de bunici ... SRI-ul l-a dat jos pe Moș Crăciun! Mesajul bătrânului i-a înfuriat cumplit /Galerie foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x