Antena Căutare

Mai mulți bani pentru angajați, în deplasări. Ce valoare are diurna în 2019

Mai mulți bani pentru angajați, în deplasări. Ce valoare are diurna în 2019 și ce trebuie să știți.

diurna 2019

Mai mulți bani pentru angajați, în deplasări. Ce valoare are diurna în 2019 și ce trebuie să știți.

Diurna 2019. Diurna pentru angajații din mediul privat, fără a se plăti taxe la stat, s-a mărit din ianuarie 2019, scrie avocat.net.

Diurna 2019. Diurna a fost majorată de la 42, 5 lei la 50 de lei pe zi, pentru angajații din mediul privat. Potrivit Codului fiscal, cuantumul netaxabil al diurnei este, pentru delegările și detașările în țară, de 2,5 ori nivelul legal stabilit pentru bugetari.

Diurnă 2019. Și diurnele bugetarilor s-a majorat de la 1 ianuarie

Spre exemplu, valoarea diurnei polițiștilor a crescut, de la 1 ianuarie 2019, ajungând la la 20 lei/zi, de la 17 lei/zi, cât era până la 31 decembrie 2018, anunță observator.tv. Cu alte cuvinte, indemnizațiile zilnice de delegare și detașare au fost mărite cu 3 lei.

Diună 2019. Cum se calculează

Diurna se calculează în funcție de numărul zilelor în care angajatul se află în delegare, de la data și ora plecării, până la data și ora întoarcerii mijlocului de trasport în localitatea unde este situat locul permanent de muncă.

Indemnizații mărite, din nou, pentru această categorie de bugetari! Modificări importante de la 1 ianuarie 2019

Diurna se poate acorda numai dacă durata plecării este de minimum 12 ore. În cazul delegării pentru mai multe zile, pentru ultima zi a delegației, diurnă se acordă numai dacă durată delegării este de cel puțin 12 ore.

În prezent, în România, există două tipuri de diurne. Este vorba despre diurnă internă care se acordă numai pentru deplasări în interiorul țării și despre diurnă externă care se acordă numai pentru deplasările efectuate în afară țării, menționează colorful.hr.

sursa foto: realitateaoltului.ro

Ultima oră! Avalanșă pe un drum județean din Dâmbovița: Mașini la un pas să fie înghițite de zăpadă... Cine este câștigătorul celui mai mare premiu din istoria Loto 5/40: ”Numerele nu au nicio înseamnătate pentru mine”...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Parteneri
Cele mai nesigure semne zodiacale. Nativii care se bazează mereu pe cei din jur
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x