Antena Căutare

Mai multe barze cu picioarele fracturate reînvaţă să păşească în premergătoare pentru bebeluși! Se întâmplă în Sibiu!

Înainte să înveţe să zboare, puii de barză învaţă să meargă. Fac primii paşi în premergătoare pentru bebeluşi, donate chiar de părinţi. Sunt păsări rănite, care au suferit fracturi grave după ce au căzut din cuiburi. Îngrijitorii unei asociaţii din comuna Cristian, Sibiu, i-au adunat din toată ţara. Şi îi ajută să se vindece, pas cu pas.

Înainte să înveţe să zboare, puii de barză învaţă să meargă. Fac primii paşi în premergătoare pentru bebeluşi, donate chiar de părinţi.

Sunt păsări rănite, care au suferit fracturi grave după ce au căzut din cuiburi. Îngrijitorii unei asociaţii din comuna Cristian, Sibiu, i-au adunat din toată ţara. Şi îi ajută să se vindece, pas cu pas.

„E un puiuţ care are o fractură bilaterală, dar el e pe calea cea bună, se vindecă. E de departe şi el, e din Rădăuţi”, a explicat un îngrijitor.

Unul e din Rădăuţi, celălalt din Giurgiu. Sunt doi pui de barză care au căzut din cuib şi care nu-şi mai pot folosi picioarele din cauza fracturilor. Pentru vindecarea lor, îngrijitorii au găsit o soluţie-inedită. Premergătoarele pentru bebeluşi.

Casa Mirunei este acum clinică şi adăpost pentru 80 de berze

O asociaţie din Cristian a făcut apel pe Facebook către iubitorii de animale, iar ajutorul a venit imediat. Miruna Gritu, mama înaripatelor rănite, spune că în curtea casei sale mai sunt şi alţi pui de barză care au nevoie de ajutor.

Casa Mirunei este acum clinică şi adăpost pentru 80 de berze, care au fost aduse aici din toată ţara. De 10 ani, Miruna salvează necuvântătoare. Acum îngrijeşte mai multe pisici, câini şi doi cai.

Tot cu ajutorul iubitorilor de animale, îngrijitorii din Cristian reuşesc să procure şi hrană pentru toţi "PACIENŢII" Pasiunea îngrijitorilor a căpătat şi un nume. "Prietenii berzelor" sunt cei care transmit zilnic pe internet, în timp real, evoluţia puilor de pasăre.

Elevii ar putea primi 100 de euro în plus la alocație! Pentru asta trebuie să îndeplinească o singură condiție! Foarte i... Haos total la metrou. Mii de oameni se calcă în picioare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x