Antena Căutare

Mai multe sportive au fost nevoite să se antreneze pe culoarul trenului din cauza unei întârzieri de ȘAPTE ore! „Aș fi vrut să ajungem la 5 să avem timp să facem mai multe”.

În urma unei întârzieri de șaopte ore pe calea ferată, mai multe sportive de performanță au fost nevoite să înceapă încălzirea pe culoarele trenului. Acesteau au ajund din tren direct la concurs.

Sute de călători au plecat din Arad şi au ajuns după 17 ore în Bucureşti. Printrei călători se aflau și câteva fete din Timișoara, care mergeau la un concurs de dans. Fetele s-au gândit să salveze ce s-a mai putut din timp şi au făcut încălzirea pe culoarele trenului.

Gata îmbrăcate, cu hainele de stradă în mâini și grăbite să ajungă la concurs. Acesta este modu în care au coborât din tren după 17 ore de mers pe drum, câteva balerine și coregrafa lor.

Trenul privat a plecat din Timișoara la ora 20:20 de minute și trebuia să ajungă în București după nouă ore, însă acest lucru nu s-a întâmplat așa. Cu tot cu așteptarea locomotivei de schimb și a restricțiilor de drum, garnitura a ajuns in Capitală după 17 ore.

„Ăsta e cel mai important lucru, încălzirea, și am început de prin tren, ne-am schimbat, ne-am machiat ca acum să putem merge direct la concurs.” , a declarat Adela Scorobete, coregraf.

Fetele au ajuns în cele din urmă la concurs, cu toate că au intrat printre ultimele echipe pe scenă.

„Am depus o plângere. Am trecut prin tot felul de momente, pentru că și copiii au nevoie de mâncare, de apă, nu am fost pregătiți, am zis că venim aici, luăm micul dejun și apoi mergem la concurs.” , a declarat un părinte.

ÎNFIORĂTOR! Un tânăr a fost strivit de tramvai în București. Medicii nu i-au putut salva viața... Sfârșit violent pentru un tânăr de 17 ani care a fost lovit de tramvai în Capitală: ”Cred că avea căști în urechi. Am au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x