Antena Căutare

Mai mulți clienți vrut să ia masa în oraş, dar s-au trezit înşelaţi chiar în restaurant. O nouă metodă de escrocherie în România

Escrocii inovează în fiecare zi. O dovedeşte un bucureştean de 50 de ani care a reuşit să păcălească mai mulţi clienţi ai unor restaurante să îi dea sume mari de bani, apoi se făcea nevăzut. Cel puţin trei victime a făcut înainte să fie prins.

Escrocii inovează în fiecare zi. O dovedeşte un bucureştean de 50 de ani care a reuşit să păcălească mai mulţi clienţi ai unor restaurante să îi dea sume mari de bani, apoi se făcea nevăzut. Cel puţin trei victime a făcut înainte să fie prins.

Mare atenție, sute de români au fost înșelați! Cea mai nouă escrocherie, „Comisionarul”: „Am adus pachet de la ruda dumneavoastră din Italia!“

În cursul zilei de vineri, 20 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reținut un bărbat în vârstă de 50 ani, suspectat de comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune.

La data menţionată, poliţişti din cadrul Secției 2, în baza mai multor plângeri privind fapte de înșelăciune și a probatoriului administrat în cauzele penale, au depistat și reținut un bărbat în vârstă de 50 ani, care ar fi înșelat trei persoane pe raza municipiului București. Astfel, în perioada 2016 - 2018, la nivelul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, au fost înregistrate trei plângeri penale privitoare la un bărbat care, sub pretexte false, declinându-și calități mincinoase, a convins persoanele vătămate să îi ofere diferite sume de bani pe care nu le-a returnat. Cel în cauză se prezenta clienților din restaurante ca fiind membru în echipele administrative ale localurilor și susținea că au rămas doar cu bancnote de 500 lei în casele de marcat și ar avea nevoie să schimbe diferite sume de bani în bancnote cu o valoare mai mică, însă, după ce persoanele vătămate îi înmânau sumele de bani solicitate, acesta părăsea respectivele restaurante, fără a restitui banii.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, București, sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni de înșelăciune, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

E sărbătoare mare mâine! La mulți ani, Teodor, Teodora, Tudor, Teo. Semnificația numelor... O învăţătoare dintr-o localitate doljeană îşi fac meseria din tot sufletul! Are probleme de sănătate grave, dar uită de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x